چربی خون را با این میوه کنترل کنید مین فود: این میوه منبع خوب فیبر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین A است، بدین سبب نه فقط از مبتلاشدن به کمبود مواد مغذی جلوگیری می کند؛ بلکه می تواند کیفیت زندگی را بهبود ببخشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، گریپ فروت (Grapefruit) به سبب طعم ترش مایل به تلخ خود ممکنست در میان آنهایی که به خوردن مرکبات شیرین تر عادت دارند، طرفداران زیادی نداشته باشد. اما این میوه سرشار از مواد مغذی ضروریست و به تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت بدن کمک می نماید. این میوه منبع خوب فیبر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین A است، بدین سبب نه تنها از ابتلاء به کمبود مواد مغذی جلوگیری می کند؛ بلکه می تواند کیفیت زندگی را بهبود ببخشد و طول عمر را افزایش دهد. خواص گریپ فروت در دیابت این میوه شاخص گلیسمی (GI) پایینی دارد، به این معنا که قند خون را به سرعت یا به اندازه تنقلات شیرین افزایش نمی دهد. افراد دچار دیابت نوع ۲ از مصرف غذاهایی که GI پایین دارند، برای کنترل قند خون خود بیشترین سود را می برند. خواص گریپ فروت برای پیش گیری از سرطان این میوه مقدار زیادی ویتامین C دارد. ویتامین C یک نوع آنتی اکسیدان است که از لطمه سلولی جلوگیری می کند. شواهد نشان میدهد که میان افزایش مصرف غذاهای غنی ویتامین C و کاهش خطر ابتلاء به سرطان ارتباط وجود دارد. در بدن ترکیباتی به نام رادیکال آزاد تولید می شود که اگر سطح آنها بیش ازحد افزایش پیدا کند، سلول ها لطمه می بینند و خطر ابتلاء به سرطان بیشتر می شود. ویتامین C موجود در مرکبات اثرات رادیکال های آزاد را خنثی می کند و خطر ابتلاء به سرطان های مثانه، دهانه رحم و کلیه را می کاهد. خواص گریپ فروت برای هیدراته نگه داشتن بدن این میوه حاوی مقدار زیادی آب است و بنابراین می تواند از کم آبی بدن جلوگیری نماید. تقریبا ۶۰ درصد وزن بدن از آب تشکیل شده است. آب برای عملکرد سلول ها و اندام های بدن ضروری می باشد. همین طور در حفظ دمای بدن، صیانت از مفاصل و پیش گیری از یبوست نقش دارد. حدود ۲۰ درصد مایعات دریافتی روزانه با خوردن غذا همچون میوه تامین می شود. خواص گریپ فروت برای لاغری اگر از این میوه در چارچوب یک رژیم غذایی متعادل و سالم استفاده کنید، به کنترل وزن تان کمک می نماید. چون هم کالری است و هم مقدار زیادی آب و فیبر دارد. بدین سبب شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و احتمال پرخوری را به حداقل می رساند. خواص گریپ فروت برای فشار خون بالا این میوه به سبب داشتن پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می نماید. پتاسیم یک الکترولیت یا ماده معدنی مهم می باشد که اثرات نامطلوب سدیم را خنثی می کند و موجب شل شدن دیواره عروق خونی می شود. درنتیجه، خطر ابتلاء به بیماری قلبی، نارسایی قلبی و سکته مغزی را می کاهد. خواص گریپ فروت در درمان عفونت های باکتریایی و بهبود زخم مواد مغذی موجود در این میوه برای درمان عفونت مفید هستند و سرعت بهبود زخم را می افزایند. بر مبنای تحقیقات، عصاره دانه Grapefruit خاصیت ضد باکتریایی دارد و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA) را از بین می برد. بعلاوه، ویتامین C موجود در این میوه به ساخت کلاژن و افزایش تولید فیبروبلاست پوست کمک می نماید. کلاژن یک نوع پروتئین است که در بهبود زخم نقش دارد. فیبروبلاست ها هم سلول هایی هستند که پوست را بعد از لطمه ترمیم می کنند. خواص گریپ فروت در سرماخوردگی از آنجائیکه این میوه منبع خوب ویتامین A و ویتامین C است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و خطر ابتلاء به بیماری را می کاهد. تحقیقات نشان داده اند که ویتامین C می تواند مدت زمان ابتلاء به سرماخوردگی و شدت علایم آنرا کم کند. خواص گریپ فروت برای سنگ کلیه تحقیقات در مورد مزایا و مضرات گریپ فروت برای کلیه نشان میدهد که این میوه از تجمع مواد زائد در کلیه ها جلوگیری می کند و خطر ابتلاء به سنگ کلیه را می کاهد. مواد زائد باید از راه کلیه ها فیلتر شده و با ادرار از بدن بیرون بروند. اما وقتی در کلیه ها متبلور می شوند ایجاد سنگ می کنند. سنگ های بزرگ ممکنست موجب انسداد سیستم ادراری شوند که این اتفاق می تواند بسیار دردناک باشد. خواص گریپ فروت برای کبد این میوه حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی است که التهاب را در کبد کم می کنند و از سلول های آن در مقابل استرس اکسیداتیو محافظت می کنند. برخی از تحقیقات نشان داده اند که Grapefruit می تواند از اثرات مخرب الکل بر کبد جلوگیری نماید. خواص گریپ فروت برای چربی خون چربی خون بالا یکی از مهم ترین عوامل خطر بیماریهای قلبی-عروقی است. Grapefruit به سبب داشتن فیبر سطح چربی های خون همچون کلسترول بد (LDL) را می کاهد و از رسوب آن در دیواره عروق جلوگیری می کند. محافظت از پوست در مقابل پیری زودرس ویتامین C موجود در گریپ فروت از پوست در مقابل لطمه های ناشی از نور خورشید محافظت می کند. این ویتامین التهاب را در پوست می کاهد و جلوی پیری زودرس آنرا می گیرد. علاوه بر این، موجب می شود پوست کلاژن بیشتری بسازد و دیرتر گرفتار چین وچروک شود. تداخل گریپ فروت با بعضی از داورها مهم ترین داروها عبارت اند از داروهای کاهش دهنده کلسترول به نام استاتین ها همچون سیمواستاتین و آتورواستاتین، برخی از داروهای کاهنده فشار خون همچون نیفدیپین، داروهایی که برای پیشگیری از پس زدن بافت پیوندی تجویز می شوند، مثل سیکلوسپورین، برخی از داروهای ضد اضطراب مانند بوسپیرون، برخی از کورتیکواستروئیدها مانند بودزوناید، داروهای تجویزشده برای درمان ریتم غیر طبیعی قلب مثل آمیودارون و داروهای ضد آلرژی یا برخی از آنتی هیستامین ها همچون فکسوفنادین با گریپ فروت تداخل دارند. گریپ فروت را کی بخوریم؟ در مجموع، زمان خاصی برای خوردن این میوه تعیین نشده است. با این وجود، شما بسته به اهداف خود می توانید از آن در زمان های مشخصی از روز استفاده کنید. به عنوان مثال، نیم تا یک ساعت پیش از وعده های اصلی غذا بهترین زمان خوردن گریپ فروت برای چربی سوزی و لاغری است. چونکه این کار به کاهش اشتها کمک کرده، جلوی پرخوری را می گیرد. گریپ فروت دریافت مواد مغذی را بیشتر می کند و از عملکرد سیستم ایمنی بدن حمایت می کند. با این وجود، برای برخی از افراد مناسب نمی باشد یا با برخی از داروها تداخل دارد. به جهت اینکه از خود در مقابل عوارض جانبی این میوه محافظت کنید، سفارش می شود نظر متخصص تغذیه را در مورد آن جویا شوید. خلاصه اینکه علاوه بر این، سبب می شود پوست کلاژن بیشتری بسازد و دیرتر گرفتار چین وچروک شود. مهم ترین داروها عبارت اند از داروهای کاهش دهنده کلسترول به نام استاتین ها همچون سیمواستاتین و آتورواستاتین، بعضی از داروهای کاهنده فشار خون همچون نیفدیپین، داروهایی که برای جلوگیری از پس زدن بافت پیوندی تجویز می شوند، مثل سیکلوسپورین، بعضی از داروهای ضد اضطراب مانند بوسپیرون، بعضی از کورتیکواستروئیدها مانند بودزوناید، داروهای تجویزشده برای درمان ریتم غیر طبیعی قلب مثل آمیودارون و داروهای ضد آلرژی یا بعضی از آنتی هیستامین ها همچون فکسوفنادین با گریپ فروت تداخل دارند. با این حال، برای بعضی از افراد مناسب نمی باشد یا با بعضی از داروها تداخل دارد. منبع: مین فود 1404/05/28 11:21:53 5.0 از 5 56 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , اشتها , ایمنی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط میزان نیترات آب های بسته بندی میوه کوچک با قدرت اعجاب انگیز برای سلامت بدن چای جایگزین آب نیست سیب زمینی سرخ کرده خطر مبتلا شدن به دیابت را بیشتر می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است پربحث ترین ها میزان نیترات آب های بسته بندی میوه کوچک با قدرت اعجاب انگیز برای سلامت بدن چای جایگزین آب نیست تشکیل کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه جدیدترین ها میزان نیترات آب های بسته بندی میوه کوچک با قدرت اعجاب انگیز برای سلامت بدن چای جایگزین آب نیست تشکیل کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه سیب زمینی سرخ کرده خطر مبتلا شدن به دیابت را بیشتر می کند شیرخشک رژیمی وارد داروخانه ها شد سفارش های طب ایرانی برای تقویت قلب چربی خون را با این میوه کنترل کنید غذاهای فوق فرآوری شده احتمال مبتلاشدن به سرطان ریه را می افزایند میوه ها و سبزی های تابستانی خط دفاعی بدن در مقابل گرمازدگی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی