آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ به گزارش مین فود، وزارت بهداشت اعلام نمود: گوشت قرمز و سفید در هر واحد (حدود ۳۰ گرم) تقریبا ۷ گرم پروتئین دارند و از نظر میزان پروتئین تفاوتی با هم ندارند. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب این باور نادرست که آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ اظهار کرد: تمامی انواع گوشت ها شامل گوشت قرمز (گوشت گوسفند، گاو و شتر) و گوشت سفید (شامل گوشت ماکیان و انواع ماهی ها) به ازای هر یک واحد که حدود ۳۰ گرم درنظر گرفته می شود، دارای حدود ۷ گرم پروتئین هستند. پس به ازای یک واحد و در مقیاس برابر میزان پروتئین در گوشت های مختلف تفاوتی ندارد. در مورد کیفیت پروتئین نیز، گوشت قرمز و گوشت های سفید بعنوان منابع پروتئین باکیفیت یا ارزش زیستی بالا درنظر گرفته می شوند. اما میزان چربی، نوع چربی و نوع و میزان ریزمغذی های موجود در انواع گوشت ها می تواند متفاوت باشد. بعنوان مثال در گوشت قرمز چربی به طور عمده از نوع چربی اشباع است، در صورتی که چربی های موجود در گوشت ماهی (بخصوص ماهی آب های سرد) به طور عمده از نوع چربی های چند غیر اشباع مانند چربی های امگا ۳ است. تفاوت در نوع چربی ها یکی از عواملی است که سبب می شود مصرف گوشت های مختلف با اثرات متفاوتی بر سلامت بخصوص سلامت سیستم قلبی عروقی بدن همراه باشد. بر این اساس در راهنماهای تغذیه ای سفارش می شود که در بزرگسالان مصرف گوشت قرمز و فرآورده های گوشتی محدود شود و به طور عمده گوشت های سفید و پروتئین هایی با منبع گیاهی مانند حبوبات و مغزیجات برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدن مورد استفاده قرار گیرند. به طور خلاصه، در گوشت قرمز چربی بطور عمده از نوع چربی اشباع است، در صورتیکه چربی های موجود در گوشت ماهی (بخصوص ماهی آب های سرد) بطور عمده از نوع چربی های چند غیر اشباع مانند چربی های امگا ۳ است. تفاوت در نوع چربی ها یکی از عواملی است که سبب می شود مصرف گوشت های مختلف با اثرات متفاوتی بر سلامت به خصوص سلامت سیستم قلبی عروقی بدن همراه باشد. منبع: مین فود 1404/06/30 09:32:21 5.0 از 5 5 تگهای خبر: آب , بهداشت , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند جدیدترین ها آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی