محصولات تراریخته برچسب گذاری شوند سازمان غذا و دارو بخشنامه كرد؛ مین فود: اجرایی شدن مفاد دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی محصولات تراریخته، به دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور بخشنامه شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، وحید مفید سرپرست اداره كل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی طی بخشنامه ای به معاونین غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور خواهان اجرایی شدن مفاد دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در مورد محصولات تراریخته تولیدی و وارداتی شد.در متن این نامه خطاب به معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشكی آمده است؛ پیرو بخشنامه شماره ۱۹۹۷۹/۶۵۵/د مورخ ۲۹/۹/۹۳ در مورد «دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی»، دستور فرمایید در مورد محصولات تراریخته ضمن رعایت مفاد دستورالعمل توسط تولیدكنندگان و واردكنندگان، تبصره ذیل(صفحه ۳۲ دستورالعمل مذكور بعد از بند ۱۵ )، به نحو مقتضی به اطلاع تولیدكنندگان و واردكنندگان مشمول رسانیده شود.تبصره۲- چنانچه برچسب گذاری دقیق مطابق این ضابطه بر روی محصولات تراریخته توسط وارد كنندگان و تولید كنندگان رعایت نگردد مجوزهای بهداشتی آنها توسط سازمان غذا و دارو تعلیق خواهد شد و در اختیار مراجع قانونی قرار داده می شوند. 1396/12/22 16:50:38 5.0 از 5 5107 تگهای خبر: پزشك , دارو , غذا , محصولات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی