بایدها و نبایدهای خورد و خوراك بهاری یك متخصص طب سنتی مطرح كرد؛ مین فود: یك متخصص طب سنتی اظهار داشت: در سفرهای نوروزی و بهاری حتما زنجفیل و آویشن را به همراه داشته باشید.در این فصل اعتدال غذایی بهم می خورد و مصرف زنجفیل می تواند از تهوع و مشكلات گوارشی جلوگیری كند. دكتر سمانه سادات اكبری مقونی در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه كرد: در فصل بهار شیوع آلرژی فصلی را داریم كه دلیل آن گرده افشانی ها و تغییر مزاج از سرد به گرم است. مزاج فصل بهار گرم و تَر است؛ ما در طول زمستان مزاجی سرد را داریم و با تغییر فصل مزاجمان هم تغییر می كند و بدن ما حالتی سفت تر پیدا می كند. وی ادامه داد: رطوبت فصل بهار سبب جوش زدن و گاها به وجود آمدن دومل در بدن می گردد به همین سبب می بایست رژیم غذایی مان را طوری انتخاب نماییم كه با این شرایط سازگار باشد. این متخصص طب سنتی اظهار نمود: هر چه به فصل گرما نزدیك می شویم باید از غذاهای چرب و سنگین فاصله بگیریم و غذاهای سبك مصرف نماییم. ورودی بدن را باید كم نماییم، در واقع می بایست در این فصل از پرخوری پرهیز نماییم. ممكن است در فصل های دیگر هم پرخوری نماییم و مشكلی برایمان تولید نشود اما در این فصل پرخوری بسیار صدمه زننده است. اكبری اظهار داشت: باید شرایط بدن را طوری فراهم نماییم كه به سمت غذاهای آبكی میل پیدا نماییم. سفارش میكنم در فصل بهار سوپ انواع جوانه را حتما مصرف كنید. غذاهای سبكی نظیر كوكوی یونجه را هم می توان مصرف كرد. علی رغم اینكه گیاه یونجه تا حدودی طبیعت گرم دارد؛ اما به علت تازه بودن جوانه های آن در فصل بهار، خوردن آن بسیار مفید خواهد بود. این متخصص طب سنتی اظهار داشت: در سفرهای نوروزی و بهاری حتما زنجفیل و آویشن را به همراه داشته باشند. در سفرهای بهار اعتدال غذایی بهم می خورد و مصرف زنجفیل می تواند از تهوع و مشكلات گوارشی جلوگیری كند. اكبری سفارش كرد: در سفر از خوردن غذاهای گرم به شدت پرهیز كنید و همینطور مصرف آجیل و تنقلات خویش را به حداقل برسانید. وی در آخر خاطرنشان كرد: همه افراد می بایست در این فصل خوردن پسته را به حداقل برسانند و در عوض می توانند بادام بیشتری مصرف كنند و حتی در سفر هم هم به همراه داشته باشند. 1397/01/14 14:03:58 5.0 از 5 5487 تگهای خبر: غذا , گوارش این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی