بایدها و نبایدهای خورد و خوراك بهاری یك متخصص طب سنتی مطرح كرد؛ مین فود: یك متخصص طب سنتی اظهار داشت: در سفرهای نوروزی و بهاری حتما زنجفیل و آویشن را به همراه داشته باشید.در این فصل اعتدال غذایی بهم می خورد و مصرف زنجفیل می تواند از تهوع و مشكلات گوارشی جلوگیری كند. دكتر سمانه سادات اكبری مقونی در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه كرد: در فصل بهار شیوع آلرژی فصلی را داریم كه دلیل آن گرده افشانی ها و تغییر مزاج از سرد به گرم است. مزاج فصل بهار گرم و تَر است؛ ما در طول زمستان مزاجی سرد را داریم و با تغییر فصل مزاجمان هم تغییر می كند و بدن ما حالتی سفت تر پیدا می كند. وی ادامه داد: رطوبت فصل بهار سبب جوش زدن و گاها به وجود آمدن دومل در بدن می گردد به همین سبب می بایست رژیم غذایی مان را طوری انتخاب نماییم كه با این شرایط سازگار باشد. این متخصص طب سنتی اظهار نمود: هر چه به فصل گرما نزدیك می شویم باید از غذاهای چرب و سنگین فاصله بگیریم و غذاهای سبك مصرف نماییم. ورودی بدن را باید كم نماییم، در واقع می بایست در این فصل از پرخوری پرهیز نماییم. ممكن است در فصل های دیگر هم پرخوری نماییم و مشكلی برایمان تولید نشود اما در این فصل پرخوری بسیار صدمه زننده است. اكبری اظهار داشت: باید شرایط بدن را طوری فراهم نماییم كه به سمت غذاهای آبكی میل پیدا نماییم. سفارش میكنم در فصل بهار سوپ انواع جوانه را حتما مصرف كنید. غذاهای سبكی نظیر كوكوی یونجه را هم می توان مصرف كرد. علی رغم اینكه گیاه یونجه تا حدودی طبیعت گرم دارد؛ اما به علت تازه بودن جوانه های آن در فصل بهار، خوردن آن بسیار مفید خواهد بود. این متخصص طب سنتی اظهار داشت: در سفرهای نوروزی و بهاری حتما زنجفیل و آویشن را به همراه داشته باشند. در سفرهای بهار اعتدال غذایی بهم می خورد و مصرف زنجفیل می تواند از تهوع و مشكلات گوارشی جلوگیری كند. اكبری سفارش كرد: در سفر از خوردن غذاهای گرم به شدت پرهیز كنید و همینطور مصرف آجیل و تنقلات خویش را به حداقل برسانید. وی در آخر خاطرنشان كرد: همه افراد می بایست در این فصل خوردن پسته را به حداقل برسانند و در عوض می توانند بادام بیشتری مصرف كنند و حتی در سفر هم هم به همراه داشته باشند. 1397/01/14 14:03:58 5.0 از 5 5883 تگهای خبر: غذا , گوارش این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز ورود آب نبات های دودزا به بازار غیررسمی و هشدار سازمان غذا و دارو آیا ماست می تواند خطر سکته را کاهش دهد؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند جدیدترین ها بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود تصمیم گیری در رابطه با آلودگی هوا بر مبنای میانگین ۲۴ ساعته است 1000 روز اول زندگی پنجره ای طلایی در جلوگیری از بیماری ها آیا دوش آب سرد همان فواید وان یخ را دارد؟ رویکرد آموزشی نوین در عمره دانشجویی یادگیری تاریخ با بازدید میدانی لزوم پوشش بیمه ای خدمات پرستاری در منزل 2 هزار آمبولانس وارد ناوگان اورژانس کشور می شود تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی