معرفی غذاهایی كه خوردن آنها كیفیت خواب را بهبود می بخشد مین فود: داشتن یك خواب خوب برای عملكرد درست بدن بسیار مهم است و منجر به سلامت می گردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات نشان داده اند كمبود خواب و اختلال در خواب دارای تاثیرات منفی فوری بر هورمون هاست.امروزه افراد در داشتن یك خواب مناسب با مشكلاتی مواجهند كه غالبا به مصرف داروهای خواب متوسل می شوند. اما گاهی اوقات مصرف برخی مواد خوراكی می تواند راهكار مناسبی برای بهبود خواب بوده و در عین حال از عوارض جانبی ناخواسته داروها هم اجتناب می گردد. در ادامه به فهرستی از این مواد خوراكی اشاره می گردد.بادامخوردن یك مشت بادام پیش از رفتن به رختخواب به داشتن خواب مناسب كمك می نماید چراكه بادام سرشار از منیزیم است. منیزیم یك ماده معدنی است كه به ثابت شدن ضربان قلب كمك می نماید.موزاین میوه سرشار از ویتامین B۶ است كه برای تولید ملاتونین ضروری می باشد. ملاتونین هورمون ایجادكننده خواب است كه در تاریكی ترشح می گردد. خوردن روزانه موز به داشتن خواب بهتر كمك می نماید.شكلات تلخمصرف شكلات تلخ به داشتن خواب بهتر كمك می نماید چراكه حاوی سروتونین است و باعث ریلكس شدن بدن و ذهن می گردد.جوخوردن یك كاسه جو پیش از رفتن به رختخواب به داشتن خواب بهتر كمك می نماید چراكه حاوی میزان قابل توجهی كلسیم، منیزیم، فسفر و سیلیكون است. 1397/01/28 15:32:18 5.0 از 5 4830 تگهای خبر: خوراكی , دارو , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی