افزایش ریسك بیماری قلبی با مصرف زیاد شیرینی

محققان انگلستانی می گویند؛

افزایش ریسك بیماری قلبی با مصرف زیاد شیرینی به گزارش مین فود تحقیق جدید نشان داده است خوردن شیرینی جات زیاد فرد را در معرض ریسك بالای بیماری قلبی قرار می دهد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه سوری انگلستان نشان داده است مردان سالم دارای میزان بالای چربی در خون شان و چربی ذخیره شده در كبدشان بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی قند زیاد بودند.
بروس گریفین، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «یافته های ما نشان داده است مصرف مقادیر بالا قند باعث تغییر متابولیسم چربی به شیوه ای می گردد كه می تواند ریسك بیماری قلبی-عروقی را افزایش دهد. »
محققان دو گروه از مردان را با میزان بالا یا پایین كبد چرب بررسی كردند و آنها را با رژیم غذایی حاوی قند كم یا زیاد تغذیه كردند.
رژیم غذایی حاوی قند كم دارای كالری بیش از ۱۴۰ از لحاظ میزان قند روزانه نبود، درحالیكه ارزش كالری رژیم غذایی حاوی قند زیاد ۵۶۰ كالری بود.
بعد از ۱۲ هفته مصرف رژیم غذایی حاوی قند بالا، مردان دارای كبد چرب، تغییراتی در متابولیسم چربی شان مشاهده شد كه با افزایش ریسك بیماری قلبی-عروقی، حملات قلبی و سكته مرتبط بود.
متابولیسم چربی فرایند بیوشیمیایی است كه با استفاده از آن چربی ها حمل می شوند و در خون تجزیه می شوند و توسط سلول های بدن مورد استفاده قرار می گیرند.
نتایج همینطور نشان داد كه وقتی گروهی از مردان سالم با میزان پایین چربی كبد مقدار زیادی قند مصرف می كنند، چربی كبد آنها افزایش می یابد و متابولیسم چربی شان شبیه به افرادی است كه مبتلا به بیماری كبدی چرب غیرالكلی هستند.
 

1396/07/18
14:53:54
5.0 از 5
4766
تگهای خبر: بیماری , چربی , رژیم غذایی , غذا
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است