تغذیه با شیر مادر از آلرژی غذایی پیشگیری می كند محققان كانادایی می گویند؛ مین فود: محققان عنوان می كنند تغذیه نوزاد با شیر مادر از بروز آلرژی های غذایی در آینده پیشگیری می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه مانیتوبا كانادا عنوان می كنند تركیب منحصربه فرد قندهای پیچیده در شیر سینه از آلرژی های غذایی در دوران كودكی پیشگیری می كند. الیگوساكاریدهای شیر انسان (HMO) مولكول های قند با ساختار پیچیده ای هستند كه در شیر سینه انسان وجود دارند و پس از لاكتوز (نوعی قند متفاوت) و چربی، سومین ماده جامد فراوان در شیر انسان هستند. در حقیقت آنها توسط نوزاد قابل هضم نیستند، اما بعنوان پروبیوتیكی برای كمك به هدایت رشد میكروبیوم های روده نوزاد كه عامل موثر كلیدی در بیماری آلرژیك است، عمل می كنند. در این مطالعه، تست پوست در یك سالگی نشان داد نوزادان تغذیه شده با شیر سینه حساسیتی به مواد آلرژیك غذایی نشان ندادند. مطالعات قبلی نشان داده اند كه نوزادان تغذیه شده با شیر مادر در معرض ریسك كمتر انواع مشكلات پزشكی نظیر خس خس سینه، عفونت ها، آسم و چاقی قرار دارند. در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه های شیر و داده های مربوط به ۴۲۱ نوزاد و مادر را بررسی كردند. تركیب HMOها در شیر سینه متغیر بوده و با استفاده از فاكتورهای نظیر مرحله شیردهی، سن بارداری، سلامت مادر، نژاد، موقعیت جغرافیایی و خصوصیت شیر سینه تعیین می گردد. 1397/04/07 14:08:37 5.0 از 5 4565 تگهای خبر: تغذیه , شیر , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان جدیدترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی