مصرف متعادل كربوهیدرات ها باعث افزایش طول عمر می گردد محققان دریافتند؛ مین فود: نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است رژیم غذایی حاوی میزان متعادل كربوهیدرات ها می تواند راهی برای طول عمر بیشتر باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه هاروارد در این مطالعه بیش از ۱۵ هزار نفر را در آمریكا به طورمیانگین به مدت ۲۵ سال تحت نظر داشتند و دریافتند رژیم های غذایی كم كربوهیدرات (كمتر از ۴۰ درصد كالری حاصل از كربوهیدرات ها) و رژیم های غذایی با كربوهیدرات بالا (بیش از ۷۰ درصد كالری) با افزایش ریسك مرگ زودهنگام مرتبط بودند. اما آنها دریافتند مصرف به اندازه و متعادل كربوهیدرات ها (۵۰ تا ۵۵ درصد كالری) با كمترین ریسك مرگ زودهنگام مرتبط می باشد. طبق برآورد محققان، از سن ۵۰ سال به بعد، افرادی كه رژیم غذایی با میزان متوسط كربوهیدرات را دارند ۳۳ سال دیگر هم زنده می مانند، كه این رقم ۴ سال طولانی تر از افراد دارای رژیم غذایی كم كربوهیدرات و یك سال طولانی تر از افراد دارای رژیم غذایی پُركربوهیدرات است. محققان همینطور داده های مربوط به بیش از ۴۳۲ هزار نفر از بیش از ۲۰ كشور دنیا را بررسی كردند و دریافتند افراد دارای رژیم غذایی حاوی میزان زیاد و كم كربوهیدرات در مقایسه با افراد دارای رژیم غذایی با میزان متوسط كربوهیدرات، میانگین سنی كوتاه تری داشتند. مهم ترین منابع كربوهیدرات ها شامل برنج قهوه ای، جو دوسر، آرد كامل گندم، حبوبات، مغزیجات آجیلی، میوه های نظیر سیب، موز و هندوانه، سبزیجاتی نظیر سیب زمینی، هویج، و چغندر هستند. 1397/06/01 15:45:20 5.0 از 5 5112 تگهای خبر: رژیم غذایی , غذا , كالری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی