شناخت مواد مغذی ضروری برای زنان در سنین مختلف محققان توصیه می كنند؛ مین فود: مواد مغذی نقش مهمی در سلامت دارند. زنان در همه سنین باید یك رژیم غذایی متعادل داشته باشند و از یك سبك غذایی سالم پیروی كنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زنان باید تمام انواع میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی شان بگنجانند. تغییرات بیولوژیكی زیادی در سنین مختلف در زنان روی می دهد. از اینرو فراوانی مصرف مواد مغذی بسیار مهم می باشد تا با مشكلات در رابطه با سلامت مواجه نشوند. در ادامه به مواد مغذی موردنیاز زنان در سنین مختلف اشاره می گردد. آهن آهن به انتقال اكسیژن از ریه ها به تمام نقاط بدن كمك می نماید. پس از شروع هر بار عادت ماهانه، زنان آهن زیادی را در هر ماه از دست می دهند. فقدان آهن منجر به آنمی یا كم خونی می گردد. متخصصان سفارش می كنند دختران باید پیش از شروع عادت ماهانه هر روز ۸ mg آهن و پس از شروع آن، حدود ۱۵ mg آهن مصرف كنند. برخی مواد خوراكی نظیر بادام هندی، سبزیجات پربرگ، عدس، لوبیا، ماهی تُن و غلات كامل سرشار از آهن هستند. پروتئین كم چرب پروتئین ها به بهبود سلامت قلب و همینطور افزایش میزان انرژی فرد كمك می كنند. برخی مواد خوراكی سرشار از پروتئین های كم چرب هستند نظیر ماست، گوشت، شیر، محصولات لبنی كم چرب و سویا. اسیدهای چرب امگا۳ اسیدهای چرب امگا۳ باعث می شوند بیماری ها و امراض از قلب دور باشند. همینطور به كاهش ریسك زایمان زودهنگام و سایر مشكلات سلامت نظیر بیماری های مزمن ریوی، بیماری های تنفسی و غیره هم منجر می شوند. مصرف روزانه mg ۰.۶ تا ۰.۸ اسیدچرب سفارش می گردد. مواد خوراكی سرشار از اسیدچرب امگا۳ شامل ماهی سالمون، گردو، دانه كتان، ساردین، دانه چیا و سویا است. كلسیم برای حفظ سلامت استخوان ها، مصرف كلسیم ضروری می باشد. زنان با افزایش سن با كمبود كلسیم مواجه می شوند. زنان باید برای غلبه بر این مشكل ویتامین D همراه با مواد خوراكی سرشار از كلسیم مصرف كنند. سفارش می گردد زنان بزرگسال ۱۵ mcg ویتامین D را همراه با ۱۲۰۰ mg كلسیم در رژیم غذایی شان بگنجانند. ویتامین B۱۲ توانایی بدن زنان در جذب انواع مختلف ویتامین های مهم با افزایش سن كاسته می شود. از اینرو زنان مسن باید مواد خوراكی سرشار از ویتامین B۱۲ مصرف كنند. این مواد خوراكی شامل ماهی سالمون، ماهی تُن، حلزون، غلات، تخم مرغ، شیر و پنیر است. 1397/06/06 14:31:20 5.0 از 5 4395 تگهای خبر: بیمار , بیماری , خوراكی , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی