پنیر باعث افزایش كلسترول نمی گردد محققان ایرلندی می گویند؛ مین فود: محققان عنوان می كنند خوردن پنیر باعث افزایش كلسترول نمی گردد و حتی از سلامت قلب هم محافظت می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه دوبلین ایرلند با مطالعه مردان میانسال و دارای اضافه وزن دریافتند پنیر برای كلسترول بد نیست و حتی پنیر پرچرب می تواند از قلب محافظت كند. در جدیدترین مطالعه، محققان دریافته اند خوردن پنیر چدار پرچرب توسط افراد میانسال دارای اضافه وزن باعث كاهش بیشتر كلسترول در مقایسه با افرادی شد كه پنیر كم چرب یا كره خورده بودند. در طول این مطالعه، شركت كنندگان مقادیر قابل توجهی پنیر چدار پرچرب به مدت ۶ هفته متوالی مصرف كردند و محققان به این نتیجه رسیدند كه محتوای پنیر، یعنی نحوه ترتیب بندی پروتئین و كلسیم در پنیر چرب، آن را در مقایسه با سایر لبنیات گزینه بهتری برای كلسترول می كند. «اما فینی»، سرپرست تیم تحقیق، با مطالعه ۱۶۴ فرد ایرلندی دریافت كه شركت كنندگانی كه در رژیم غذایی شان پنیر چدار ایرلندی پرچرب گنجانده بودند، و تنها ۵۵ میلی لیتر شیر در روز مصرف می كردند دچار اضافه وزن نشدند. در مقابل، هم میزان كلسترول كل و هم میزان كلسترول بد شركت كنندگان كاهش یافته بود. 1397/06/21 19:51:20 5.0 از 5 4678 تگهای خبر: اضافه وزن , رژیم غذایی , سلامت , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی