۶ ماه شیردهی به نوزاد ریسك كبد چرب را می كاهد محققان دریافتند؛ مین فود: تحقیقات نشان می دهد شیردهی به نوزاد به مدت ۶ ماه می تواند مادر را از مبتلا شدن به بیماری كبد چرب دور نگه دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه كالیفرنیا دریافتند مادرانی كه به نوزادشان ۶ ماه یا بیشتر شیر می دهند كمتر در معرض خطر مبتلا شدن به كبدچرب در اواسط میانسالی شان قرار دارند.در حال حاضر هیچ راه پیشگیری دیگری برای این بیماری مزمن كبدی بجز اصلاح در سبك زندگی و حفظ سبك زندگی سالم وجود ندارد.«ویرال آجمرا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «شیردهی به نوزاد و فواید آن برای كودك سال هاست كه به شكل گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته است.»وی در ادامه می افزاید: «این تحیل جدید نشان داده است شیردهی به نوزاد فواید قابل توجهی هم برای مادر كودك دارد و عموما از مادر در مقابل مبتلا شدن به بیماری كبدچرب در میانسالی حفاظت می كند.» 1397/08/24 00:05:54 5.0 از 5 5074 تگهای خبر: بیمار , بیماری , زندگی , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی