به گزارش مین فود به نقل از مهر، این مطالعه اثبات نموده است كه میوه، سبزیجات، شكلات تلخ، آلو بخارا، بلوبری، توت فرنگی، فندق و نوشیدنی های داغ نظیر قهوه و چای به قدر كافی حاوی آنتی اكسیدان موردنیاز برای كنترل دیابت هستند.
فرانچسكا رومانا مانچینی، سرپرست تیم تحقیق در موسسه تحقیقاتی پزشكی فرانسه، در این باره می گوید: «این ارتباط بعد از در نظرگرفتن تمام فاكتورهای پرخطر مبتلا شدن به دیابت نظیر سیگار كشیدن، سطح تحصیلات، فشارخون، كلسترول بالا، سابقه خانوادگی دیابت و از همه مهم تر شاخص توده بدنی همچنان وجود داشت. »
محققان در این مطالعه بالغ بر ۶۴، ۲۲۳ زن را در یك مدت ۱۵ ساله مورد مطالعه قرار دادند. تمام شركت كنندگان در زمان شروع مطالعه فاقد دیابت بودند.
محققان یك پایگاه داده برای محاسبه میزان مصرف آنتی اكسیدان رژیمی توسط هر شركت كننده برپایه پاسخ خودشان تولید كردند.
محققان دریافتند ریسك مبتلا شدن به دیابت با افزایش میزان مصرف آنتی اكسیدان در میان شركت كنندگان كمتر می گردد.