مصرف سالاد باعث حفظ سلامت و جوانی مغز می گردد محققان توصیه می كنند؛ مین فود: طبق نتایج یك مطالعه خوردن یك یا دو وعده سالاد متشكل از اسفناج، كاهو و كلم در روز می تواند مغز را ۱۱ سال جوان تر نگه داشته و از زوال عقل پیشگیری كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه راش شیكاگو دریافتند افرادی كه حداقل یك وعده در روز سبزیجات سبز پربرگ مصرف می كنند در تست های حافظه و مهارت های فكری نرخ زوال حافظه آهسته تری را نشان می دهند. در افرادی كه بیشتر سبزیجات پربرگ سبز می خورند، روند پیرشدن مغزشان ۱۱ سال آهسته تر است. مارتا كلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «افزودن سبزیجات برگدار سبز به رژیم غذایی روزانه می تواند شیوه ای ساده برای تقویت سلامت مغز باشد. »این مطالعه شامل ۹۶۰ فرد با میانگین سنی ۸۱ سال بود كه مبتلا به زوال عقل نبودند و به طورمیانگین حدود ۴. ۷ سال تحت نظر بودند. 1396/10/03 19:51:04 5.0 از 5 5171 تگهای خبر: سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است ویتامین ها انرژی ساز نیستند! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی