مصرف سالاد باعث حفظ سلامت و جوانی مغز می گردد محققان توصیه می كنند؛ مین فود: طبق نتایج یك مطالعه خوردن یك یا دو وعده سالاد متشكل از اسفناج، كاهو و كلم در روز می تواند مغز را ۱۱ سال جوان تر نگه داشته و از زوال عقل پیشگیری كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه راش شیكاگو دریافتند افرادی كه حداقل یك وعده در روز سبزیجات سبز پربرگ مصرف می كنند در تست های حافظه و مهارت های فكری نرخ زوال حافظه آهسته تری را نشان می دهند. در افرادی كه بیشتر سبزیجات پربرگ سبز می خورند، روند پیرشدن مغزشان ۱۱ سال آهسته تر است. مارتا كلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «افزودن سبزیجات برگدار سبز به رژیم غذایی روزانه می تواند شیوه ای ساده برای تقویت سلامت مغز باشد. »این مطالعه شامل ۹۶۰ فرد با میانگین سنی ۸۱ سال بود كه مبتلا به زوال عقل نبودند و به طورمیانگین حدود ۴. ۷ سال تحت نظر بودند. 1396/10/03 19:51:04 5.0 از 5 5008 تگهای خبر: سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نوشیدن روزانه سه فنجان قهوه به حفظ سلامت قلب کمک می کند لوبیاها یک سوپر غذای طبیعی هستند فرآورده های غذایی ته لنجی و کولبری در فروشگاه های بزرگ زنجیره ای ارتباط کم خوابی کودکان با احتمال اعتیاد به الکل و مواد مخدر در بزرگسالی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه متخصص سئو پربیننده ترین ها در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند اجاره وثیقه ملکی پربحث ترین ها بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت جدیدترین ها بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت خرید آیفون 16 پرو قسطی از آوافون ظفرقندی: مقدار زیادی از مطالبات پرستاران پرداخت گردید نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد استقرار آمبولانس تمام وقت در معدن طزره دامغان سه میلیون قوطی شیرخشک در مهر ماه توزیع شد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی