مصرف سالاد باعث حفظ سلامت و جوانی مغز می گردد محققان توصیه می كنند؛ مین فود: طبق نتایج یك مطالعه خوردن یك یا دو وعده سالاد متشكل از اسفناج، كاهو و كلم در روز می تواند مغز را ۱۱ سال جوان تر نگه داشته و از زوال عقل پیشگیری كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه راش شیكاگو دریافتند افرادی كه حداقل یك وعده در روز سبزیجات سبز پربرگ مصرف می كنند در تست های حافظه و مهارت های فكری نرخ زوال حافظه آهسته تری را نشان می دهند. در افرادی كه بیشتر سبزیجات پربرگ سبز می خورند، روند پیرشدن مغزشان ۱۱ سال آهسته تر است. مارتا كلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «افزودن سبزیجات برگدار سبز به رژیم غذایی روزانه می تواند شیوه ای ساده برای تقویت سلامت مغز باشد. »این مطالعه شامل ۹۶۰ فرد با میانگین سنی ۸۱ سال بود كه مبتلا به زوال عقل نبودند و به طورمیانگین حدود ۴. ۷ سال تحت نظر بودند. 1396/10/03 19:51:04 5.0 از 5 4970 تگهای خبر: سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید پیشنهاد پوشش بیمه ای پانسمان های نوین سوختگی کودکان بی تحرک با لطمه قلبی مواجه اند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی