فواید سیر و گل كلم در حفظ سلامت كلیه ها نكته سلامت؛ به گزارش مین فود بیماری های مزمن كلیوی دغدغه جدی سلامت در سراسر جهان هستند. این بیماری یك مشكل بلندمدت است كه در آن كلیه ها به درستی كار نمی كنند و به مرور زمان منجر به نارسایی كلیوی می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، متخصصان سفارش می كنند باید به سلامت كلیه ها توجه ویژه ای شود. در ادامه به برخی مواد خوراكی مفید كه به حفظ سلامت كلیه ها كمك می كنند اشاره می شود. فلفل دلمه ای قرمز این سبزی قرمز رنگ بسیار برای سلامت بدن و كلیه ها مفید می باشد چراكه حاوی منبع خوب ویتامین C، ویتامین A و ویتامین B۶، اسیدفولیك، فیبر و لیكوپن، آنتی اكسیدان محافظ در مقابل برخی سرطان ها، است. گل كلم باوجود آنكه منع خوب ویتامین C است، سرشار از فولات و فیبر هم است. گل كلم مملو از تركیباتی است كه به خنثی كردن مواد سمی از كبد هم كمك می نماید. سیر سیر دارای فواید گوناگونی برای بدن است. همینطور سیر باعث كاهش كلسترول هم می شود. پیاز پیاز سرشار از كروم است، ماده معدنی ای كه به بدن در متابولیسم كربوهیدرات، چربی و پروتئین كمك می نماید. پیاز مملو از فلاوونوئیدها، مخصوصاً كورستین، است. كورستین یك آنتی اكسیدان قوی است كه به كاهش بیماری قلبی كمك كرده و از بدن در مقابل خیلی از سرطان ها محافظت می كند. 1397/12/27 13:58:26 5.0 از 5 4323 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی