رژیم غذایی پركالری عامل كاهش سلامت مغز مطالعات محققان استرالیایی نشان می دهد؛ به گزارش مین فود عادات غذایی ناسالم امكان دارد منجر به دیابت شود كه با زوال سلامت مغز مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه ملی استرالیا، عادات غذایی ناسالم زندگی مدرن همراه با رژیم غذایی مملو از كالری باعث می شود سلامت مغز سریع تر از بین برود. «نیكولاس چربوین»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «در مقایسه با ۵۰ سال گذشته، هم اكنون افراد به طورمیانگین روزانه حدود ۶۵۰ كیلوكالری اضافی مصرف می كنند كه معادل مصرف یك وعده فست فود برگر، سیب زمینی سرخ كرده و نوشابه است.» ایشان در ادامه می افزاید: «ما به شواهد قوی ای دست یافتیم كه افراد دارای عادات غذایی ناسالم و عدم ورزش برای مدت های طولانی و مداوم در معرض ریسك مبتلا شدن به دیابت نوع۲ قرار دارند و عملكرد مغزشان به شكل قابل توجهی كاسته می شود و در معرض مبتلا شدن به بیماری های نظیر زوال عقل و كوچك شدن مغز هستند.» طبق این مطالعه، ۳۰ درصد از جمعیت بزرگسال جهان یا اضافه وزن دارند یا چاق هستند و بالغ بر ۱۰ درصد آنان تا سال ۲۰۳۰ مبتلا به دیابت نوع۲ خواهند بود. به قول محققان، روند نابودی عملكرد مغز در افراد مبتلا به دیابت به خاطر از بین رفتن نورون ها و عملكرد آنها به مراتب سریع تر است كه نشان دهنده رابطه آشكار بین نابودی مغز و سبك زندگی ناسالم می باشد. محققان اخطار می دهند مصرف بیش از حد زیاد مواد غذایی ناسالم نظیر فست فودها بسیار در بروز مشكلات مغزی موثر است. 1398/03/30 23:53:48 5.0 از 5 4768 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی