تاثیر غذای تند بر زوال عقل مین فود: تحقیقات انجام شده روی برخی از مردم چین نشان داده است كه بین مصرف زیاد فلفل تند و خطر فزاینده مبتلاشدن به زوال عقل ارتباط وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، خیلی از مردم جهان برای طعم بخشیدن به مواد غذایی فلفل به آن اضافه می كنند اما آیا مصرف فلفل تند برای سلامت مفید می باشد یا خطراتی را متوجه فرد می كند؟ حالا، یافته های بدست آمده از بررسی روی جمعیت قابل توجهی از مردم چین از آن حكایت می كند كه مصرف مداومِ مقادیر زیادی از فلفل تند، روند زوال عقل را سرعت بخشیده و خطر مبتلاشدن به زوال عقل را بیشتر می كند. در این بررسی ۴۵۸۳ فرد بالای ۵۵ سال شركت داشتند. این تحقیق به سرپرستی «زومین شی» از دانشگاه قطر در دوحه انجام گرفت. پژوهشگران با اشاره به اینكه مطالعات پیشین حاكیست مصرف فلفل تند برای كاهش وزن و فشار خون مناسب می باشد، اظهار داشتند: در این بررسی تاثیرات مخرب مصرف فلفل بر قدرت شناختی بزرگسالان مورد تایید قرار گرفت. به گزارش مدیكال نیوز تودی، پژوهشگران دریافتند افرادی كه در طول روز بیشتر از ۵۰ گرم فلفل تند مصرف می كنند نسبت به افرادی كه كمتر از این میزان فلفل مصرف می كنند دو برابر بیشتر در معرض زوال شناختی قرار دارند. منبع: مین فود 1398/05/03 11:29:15 5.0 از 5 4868 تگهای خبر: سلامت , غذا , مواد غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی