تاثیر غذای تند بر زوال عقل مین فود: تحقیقات انجام شده روی برخی از مردم چین نشان داده است كه بین مصرف زیاد فلفل تند و خطر فزاینده مبتلاشدن به زوال عقل ارتباط وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، خیلی از مردم جهان برای طعم بخشیدن به مواد غذایی فلفل به آن اضافه می كنند اما آیا مصرف فلفل تند برای سلامت مفید می باشد یا خطراتی را متوجه فرد می كند؟ حالا، یافته های بدست آمده از بررسی روی جمعیت قابل توجهی از مردم چین از آن حكایت می كند كه مصرف مداومِ مقادیر زیادی از فلفل تند، روند زوال عقل را سرعت بخشیده و خطر مبتلاشدن به زوال عقل را بیشتر می كند. در این بررسی ۴۵۸۳ فرد بالای ۵۵ سال شركت داشتند. این تحقیق به سرپرستی «زومین شی» از دانشگاه قطر در دوحه انجام گرفت. پژوهشگران با اشاره به اینكه مطالعات پیشین حاكیست مصرف فلفل تند برای كاهش وزن و فشار خون مناسب می باشد، اظهار داشتند: در این بررسی تاثیرات مخرب مصرف فلفل بر قدرت شناختی بزرگسالان مورد تایید قرار گرفت. به گزارش مدیكال نیوز تودی، پژوهشگران دریافتند افرادی كه در طول روز بیشتر از ۵۰ گرم فلفل تند مصرف می كنند نسبت به افرادی كه كمتر از این میزان فلفل مصرف می كنند دو برابر بیشتر در معرض زوال شناختی قرار دارند. منبع: مین فود 1398/05/03 11:29:15 5.0 از 5 4798 تگهای خبر: سلامت , غذا , مواد غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی