پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اكسیدان و فیبر است یافته محققان اسپانیایی؛ به گزارش مین فود یك مطالعه جدید نشان داده است پوست دانه قهوه كه معمولا آنرا دور می ریزند مملو از آنتی اكسیدان و فیبر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا دریافتند كه میزان آنتی اكسیدان در پوست قهوه ای و نقره ای دانه قهوه بسیار بالاست.پوست نقره ای قهوه یكی از لایه های محافظ دانه قهوه است كه در هنگام بو دادن دانه قهوه برداشته می شود و معمولاً این بخش از دانه قهوه روانه زباله می شود.محققان در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقره ای و قهوه ای قهوه مملو از فیبر و فنول است كه خواص آنتی اكسیدانی و ضدمیكروبی آن ۵۰۰ برابر ویتامین C است.این بخش از دانه قهوه همینطور حاوی میزان بالای ملانویدین است كه در زمان بودادن قهوه تولید شده و به قهوه رنگ قهوه ای می دهد.این در حالی است كه خواص بیولوژیكی ملانویدین ها به علت طیف وسیعی از كاربردهای عملی، مانند پیشگیری از رشد پاتوژن های مضر در محصولات غذایی، مهار می شود.محققان امیدوارند كه یافته های آنها به تولیدكنندگان مواد غذایی كمك نماید تا روشی جهت استفاده از محصولات جانبی قهوه بیابند. منبع: مین فود 1398/05/04 14:23:56 5.0 از 5 4793 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , غذا , قهوه , محصولات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی