ویتامین مفید برای مقابله با سرطان پوست به گزارش مین فود متخصصان علوم پزشكی در مطالعه ای تازه به بررسی ارتباط بین مصرف ویتامین A و كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان پوست پرداختند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، ویتامین A ماده مغذی است كه برای حفظ سلامت بدن ضروری می باشد و متخصصان در مطالعه جدید خود به بررسی تاثیر مصرف این نوع ویتامین در كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان پوست پرداختند. همچون ویتامین های مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن كه در فرآیند رشد و سلامت چشم ها و پوست هم موثر است می توان به ویتامین A اشاره نمود. این ویتامین در فرآورده های حیوانی از قبیل تخم مرغ و گوشت مرغ و در خیلی از سبزیجات و میوه ها وجود دارد. حالا، تعدادی از پژوهشگران آمریكایی و كره جنوبی به بررسی این مورد پرداختند كه آیا ویتامین A بر كاهش خطر مبتلا شدن به "سرطان سلول سنگفرشی"، رایج ترین نوع سرطان پوست تاثیر دارد؟ در این آزمایش ها محققان به ارزیابی اطلاعات ۷۵ هزار و ۱۷۰ زن و ۴۸ هزار و ۴۰۰ مرد پرداختند. در یك بازه زمانی ۲۶ ساله مجموعا ۳۹۷۸ نفر از این افراد به سرطان پوست گرفتار شدند. همینطور میزان مصرف ویتامین A در این افراد مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش مدیكال نیوز تودی، به قول محققان بررسی ها نشان داد افرادی كه مقدار بیشتری ویتامین A دریافت می كنند كمتر در معرض مبتلا شدن به سرطان پوست هستند. 1398/05/12 17:40:27 5.0 از 5 4791 تگهای خبر: پزشك , سبزیجات , سرطان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند شروع ثبت نام پزشکان داوطلب برای خدمت رسانی در اربعین امسال تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی