ارزیابی سلامت غذایی رستوران ها با ۶ شاخص كیفی در جشنواره سلامت غذا تاكید شد؛ مین فود: در جشنواره سلامت غذا، 6 شاخص برای ارزیابی رستوران ها و كترینگ ها مورد توجه قرار گرفت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، با استناد به «سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، امروزه كشور ما با انواع مشكلات تغذیه ای مواجه می باشد. تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم و همین طور آمار رو به افزایش مصرف فست فودها و عدم توجه به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینه ساز شیوع بیش از پیش بیماری های غیر واگیر مانند سكته های قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها گردیده كه ضمن كاهش طول عمر افراد جامعه، هزینه های درمانی سنگینی را به كشور تحمیل نموده است. از همین رو، بهبود سیستم سلامت و كیفیت غذا در محصولات صنایع غذایی و مراكز خدمات غذایی از یكسو و ارتقای سواد تغذیه ای شهروندان از سویی دیگر، همچون اقدامات اساسی است كه می تواند منجر به ارتقای سلامت غذایی جامعه و كاهش بار بیماری های غیر واگیر شود. بر همین اساس، جشنواره سلامت غذا با رویكرد ارتقای سطح سلامت غذا و چشم انداز دستیابی به جامعه سالم و پویا بوسیله بهبود سیستم سلامت صنایع غذایی با نگرش استفاده از محصولات غذایی سلامت، در امتداد تغییر الگوی تغذیه و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی و معرفی جدیدترین محصولات سلامت غذایی، در مركز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی اجرا شد. یكی از بخش های این جشنواره، برگزاری نمایشگاه جهت معرفی جدیدترین دستاوردهای صنایع غذایی در حوزه سلامت، معرفی و پیاده سازی فاكتورهای سلامت غذا در مراكز رستورانی معتبر كشور بود. ارزیابی گروه های رستورانی و كترینگ برمبنای ۶ شاخص مورد توجه قرار گرفت. رعایت ملزومات بهداشتی، رعایت ملزومات سلامت در تامین مواد اولیه، رعایت ملزومات سلامت در آماده سازی، رعایت ملزومات سلامت در پخت، رعایت ملزومات سلامت آماده سازی پیش از پخت، رعایت ملزومات سلامت در سرو و بسته بندی غذا، ۶ شاخص مورد ارزیابی بود كه در نهایت ۱۵ گروه رستورانی و كترینگ موفق به دریافت تندیس جشنواره سلامت غذا شدند. منبع: مین فود 1398/06/08 11:17:33 5.0 از 5 4806 تگهای خبر: برند , بسته بندی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی