ارزیابی سلامت غذایی رستوران ها با ۶ شاخص كیفی در جشنواره سلامت غذا تاكید شد؛ مین فود: در جشنواره سلامت غذا، 6 شاخص برای ارزیابی رستوران ها و كترینگ ها مورد توجه قرار گرفت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، با استناد به «سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، امروزه كشور ما با انواع مشكلات تغذیه ای مواجه می باشد. تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم و همین طور آمار رو به افزایش مصرف فست فودها و عدم توجه به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینه ساز شیوع بیش از پیش بیماری های غیر واگیر مانند سكته های قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها گردیده كه ضمن كاهش طول عمر افراد جامعه، هزینه های درمانی سنگینی را به كشور تحمیل نموده است. از همین رو، بهبود سیستم سلامت و كیفیت غذا در محصولات صنایع غذایی و مراكز خدمات غذایی از یكسو و ارتقای سواد تغذیه ای شهروندان از سویی دیگر، همچون اقدامات اساسی است كه می تواند منجر به ارتقای سلامت غذایی جامعه و كاهش بار بیماری های غیر واگیر شود. بر همین اساس، جشنواره سلامت غذا با رویكرد ارتقای سطح سلامت غذا و چشم انداز دستیابی به جامعه سالم و پویا بوسیله بهبود سیستم سلامت صنایع غذایی با نگرش استفاده از محصولات غذایی سلامت، در امتداد تغییر الگوی تغذیه و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی و معرفی جدیدترین محصولات سلامت غذایی، در مركز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی اجرا شد. یكی از بخش های این جشنواره، برگزاری نمایشگاه جهت معرفی جدیدترین دستاوردهای صنایع غذایی در حوزه سلامت، معرفی و پیاده سازی فاكتورهای سلامت غذا در مراكز رستورانی معتبر كشور بود. ارزیابی گروه های رستورانی و كترینگ برمبنای ۶ شاخص مورد توجه قرار گرفت. رعایت ملزومات بهداشتی، رعایت ملزومات سلامت در تامین مواد اولیه، رعایت ملزومات سلامت در آماده سازی، رعایت ملزومات سلامت در پخت، رعایت ملزومات سلامت آماده سازی پیش از پخت، رعایت ملزومات سلامت در سرو و بسته بندی غذا، ۶ شاخص مورد ارزیابی بود كه در نهایت ۱۵ گروه رستورانی و كترینگ موفق به دریافت تندیس جشنواره سلامت غذا شدند. منبع: مین فود 1398/06/08 11:17:33 5.0 از 5 4442 تگهای خبر: برند , بسته بندی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند نکاتی در مورد افزودنی های غذایی معرفی برترین برندهای قفل دیجیتال دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی به مصدومان زلزله خوی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر یخچال تلویزیون سونی خرید و فروش خودرو دانلود آهنگ جدید و قدیمی طراحی سایت طراحی لوگو فیش حج نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا پربیننده ترین ها صبحانه پرپروتئین به جلوگیری از چاقی کمک می کند خودداری برخی شرکت های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو و تجهیزات پزشکی به ایران عیسی زاده: تقویت بنیان خانواده منجر به کاهش لطمه های اجتماعی می شود خرید انواع تندیس پربحث ترین ها روزی یک عدد سیب بخورید کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند درخواست از خیرین و تشکل های مردم نهاد برای کمک به زلزله زدگان خوی نهائی شدن دستورالعمل شرایط مطب مراکز درمانی هلال احمر در حج ۱۴۰۲ جدیدترین ها روزی یک عدد سیب بخورید کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند درخواست از خیرین و تشکل های مردم نهاد برای کمک به زلزله زدگان خوی نهائی شدن دستورالعمل شرایط مطب مراکز درمانی هلال احمر در حج ۱۴۰۲ نکاتی در مورد افزودنی های غذایی معرفی برترین برندهای قفل دیجیتال لرزه در آذربایجان و دستور مقامات دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی به مصدومان زلزله خوی مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع۲ را بیشتر می کند آمادگی هلال احمر ایران جهت اعزام تیم تخصصی درمان به لبنان برای مشاوره و ارزیابی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی