سیر و پیاز خطر مبتلاشدن به سرطان سینه را كم می كنند مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: نتایج تحقیقات نشان می دهد بانوانی كه زیاد سیر و پیاز مصرف می كنند كمتر در معرض مبتلاشدن به سرطان سینه قرار دارند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سرطان سینه شایع ترین نوع سرطان در میان زنان است. پژوهشگران دانشگاه بافالو آمریكا دریافتند زنان رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال كه سیر و پیاز زیاد مصرف می كنند در مقایسه با بانوانی كه هیچ گاه چنین سبزیجاتی مصرف نمی كنند ۶۷ درصد كمتر با ریسك مبتلاشدن به سرطان سینه روبرو هستند. دانشمندان هنوز نحوه كاهش خطر سرطان سینه را بوسیله مصرف سیر و پیاز نمی دانند اما معتقدند آنها سرشار از تركیباتی هستند كه با سلول های تومور مقابله می كنند. طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریكا، سیر و پیاز غنی از آنتی اكسیدان فلاوونوئید و اس-آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده كه هر دو دارای خواص ضدسرطانی هستند. به گفته پژوهشگران، با بروز جهش در DNA، سلول های نرمال سینه سرطانی می شوند. با وجودیكه بعضی از این جهش ها ارثی هستند، اما بیشتر تغییرات DNA در رابطه با سلول های سینه در طول زندگی ایجاد می شوند. از آنجائیكه هیچ شیوه قطعی و تضمین شده در پیش گیری از سرطان سینه وجود ندارد، اصلاح شاخصهای پرخطر می تواند گامی در جهت مسیر درست باشد. 1398/08/11 11:13:28 5.0 از 5 4291 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , زندگی , سبزیجات , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روزی یک عدد سیب بخورید غذاهای مخصوص روزهای سرد سال کدامند ۱۰ میان وعده مناسب برای رژیم لاغری یک دنیا خواص زنجبیل که باید بدانید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر یخچال تلویزیون سونی خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دانلود آهنگ جدید و قدیمی طراحی سایت طراحی لوگو فیش حج نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا پربیننده ترین ها صبحانه پرپروتئین به جلوگیری از چاقی کمک می کند خودداری برخی شرکت های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو و تجهیزات پزشکی به ایران عیسی زاده: تقویت بنیان خانواده منجر به کاهش لطمه های اجتماعی می شود خرید انواع تندیس پربحث ترین ها ایتالیا و اسپانیا از دوران کرونا عبور کردند آب چغندر باعث افزایش نیروی عضلانی در طول ورزش می شود روزی یک عدد سیب بخورید کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند جدیدترین ها ایتالیا و اسپانیا از دوران کرونا عبور کردند آب چغندر باعث افزایش نیروی عضلانی در طول ورزش می شود روزی یک عدد سیب بخورید کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند درخواست از خیرین و تشکل های مردم نهاد برای کمک به زلزله زدگان خوی نهائی شدن دستورالعمل شرایط مطب مراکز درمانی هلال احمر در حج ۱۴۰۲ نکاتی در مورد افزودنی های غذایی معرفی برترین برندهای قفل دیجیتال لرزه در آذربایجان و دستور مقامات دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی به مصدومان زلزله خوی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی