سیر و پیاز خطر مبتلاشدن به سرطان سینه را كم می كنند

مطالعات نشان می دهد؛

سیر و پیاز خطر مبتلاشدن به سرطان سینه را كم می كنند مین فود: نتایج تحقیقات نشان می دهد بانوانی كه زیاد سیر و پیاز مصرف می كنند كمتر در معرض مبتلاشدن به سرطان سینه قرار دارند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، سرطان سینه شایع ترین نوع سرطان در میان زنان است. پژوهشگران دانشگاه بافالو آمریكا دریافتند زنان رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال كه سیر و پیاز زیاد مصرف می كنند در مقایسه با بانوانی كه هیچ گاه چنین سبزیجاتی مصرف نمی كنند ۶۷ درصد كمتر با ریسك مبتلاشدن به سرطان سینه روبرو هستند.
دانشمندان هنوز نحوه كاهش خطر سرطان سینه را بوسیله مصرف سیر و پیاز نمی دانند اما معتقدند آنها سرشار از تركیباتی هستند كه با سلول های تومور مقابله می كنند.
طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریكا، سیر و پیاز غنی از آنتی اكسیدان فلاوونوئید و اس-آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده كه هر دو دارای خواص ضدسرطانی هستند.
به گفته پژوهشگران، با بروز جهش در DNA، سلول های نرمال سینه سرطانی می شوند. با وجودیكه بعضی از این جهش ها ارثی هستند، اما بیشتر تغییرات DNA در رابطه با سلول های سینه در طول زندگی ایجاد می شوند.
از آنجائیكه هیچ شیوه قطعی و تضمین شده در پیش گیری از سرطان سینه وجود ندارد، اصلاح شاخصهای پرخطر می تواند گامی در جهت مسیر درست باشد.

1398/08/11
11:13:28
5.0 / 5
3742
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است