تأثیر شیرین كننده های مصنوعی بر ریسك مبتلا شدن به دیابت و چاقی محققان هشدار می دهند؛ به گزارش مین فود شیرین كننده های غیرمغذی بیشتر از ۶۰ سال است كه وارد چرخه مواد خوراكی شده اند كه بدون داشتن كالری باعث طعم شیرینی همانند ساكاروز (قند) می شوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «كاریسا بیكر اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مریلند آمریكا، در اینباره می گوید: «ما در مطالعه خود به بررسی تأثیر مواد شیرین كننده مصنوعی و خطر چاقی و دیابت نوع۲ بویژه در كودكان پرداختیم.» اكثر مطالعات كوتاه مدت قبلی نشان دادند استفاده از شیرین كننده های مصنوعی به جای قند امكان دارد باعث كاهش وزن شود. اما برخی مطالعات جدید نشان می دهند كه بین مصرف شیرین كننده های مصنوعی و اضافه وزن رابطه وجود دارد. همینطور بین این نوع شیرین كننده ها و تغییر در اشتها و میكروبیوم های روده ارتباط وجود دارد كه امكان دارد بر میزان قندخون تأثیر گذاشته و منجر به سندروم متابولیك، مقاومت انسولین، دیابت، و اضافه وزن شود. البته این یافته ها هنوز قطعی نیستند. محققان بر كنترل مصرف شیرین كننده های مصنوعی تاكید دارند. 1398/08/12 23:12:15 5.0 از 5 4658 تگهای خبر: اشتها , اضافه وزن , چاقی , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید مکملی که از چاقی کودکان پیشگیری می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی