رژیم غذایی كتوژنیك به مقابله با آنفلوانزا كمك می نماید مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: رژیم غذایی كتوژنیك كه حاوی گوشت، ماهی، مرغ و سبزیجات غیرنشاسته ای است به مقابله با ویروس آنفلوانزا كمك می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات پژوهشگران دانشگاه یل آمریكا نشان میدهد رژیم غذایی كتوژنیك سبب فعال شدن زیرمجموعه سلولهای T در ریه ها كه با واكنش سیستم ایمنی به آنفلوانزا مرتبط نیستند، می شود و در نتیجه تولید مخاط در سلول های مجاری هوا افزایش یافته و به شكل موثری ویروس به دام می افتد. محققان دریافتند موش های تغذیه شده با رژیم غذایی كتوژنیك در مقایسه با موش های تغذیه شده با رژیم غذایی سرشار از كربوهیدرات ها، توانایی بهتری در مبارزه با ویروس آنفلوانزا داشتند. همچنین پژوهشگران دریافتند رژیم غذایی كتوژنیك سبب آزادشدن سلول های T گاما دلتا می شود؛ این سلول های سیستم ایمنی سبب تولید مخاط در پوشش سلولی ریه ها می شود. درحالیكه رژیم غذایی پركربوهیدارت چنین كاری انجام نمی دهد. زمانیكه موش ها بدون ژن كدگذاری كننده سلول های T گاما دلتا پرورش داده شدند رژیم غذایی كتوژنیك هیچ نقش محافظتی در مقابله با ویروس آنفلوانزا نداشت. «ویشا دیپ دیكشیت»، عضو تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «این مطالعه نشان میدهد كه بدن برای تولید كتون از غذای مصرفی چربی می سوزاند و در نتیجه سوخت مقابله با عفونت آنفلوانزا را برای سیستم ایمنی تامین می كند.» منبع: مین فود 1398/09/17 21:24:58 5.0 از 5 4564 تگهای خبر: ایمنی , تغذیه , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود ویتامین ها انرژی ساز نیستند! نمک های ممنوعه! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی