رژیم غذایی كتوژنیك به مقابله با آنفلوانزا كمك می نماید مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: رژیم غذایی كتوژنیك كه حاوی گوشت، ماهی، مرغ و سبزیجات غیرنشاسته ای است به مقابله با ویروس آنفلوانزا كمك می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات پژوهشگران دانشگاه یل آمریكا نشان میدهد رژیم غذایی كتوژنیك سبب فعال شدن زیرمجموعه سلولهای T در ریه ها كه با واكنش سیستم ایمنی به آنفلوانزا مرتبط نیستند، می شود و در نتیجه تولید مخاط در سلول های مجاری هوا افزایش یافته و به شكل موثری ویروس به دام می افتد. محققان دریافتند موش های تغذیه شده با رژیم غذایی كتوژنیك در مقایسه با موش های تغذیه شده با رژیم غذایی سرشار از كربوهیدرات ها، توانایی بهتری در مبارزه با ویروس آنفلوانزا داشتند. همچنین پژوهشگران دریافتند رژیم غذایی كتوژنیك سبب آزادشدن سلول های T گاما دلتا می شود؛ این سلول های سیستم ایمنی سبب تولید مخاط در پوشش سلولی ریه ها می شود. درحالیكه رژیم غذایی پركربوهیدارت چنین كاری انجام نمی دهد. زمانیكه موش ها بدون ژن كدگذاری كننده سلول های T گاما دلتا پرورش داده شدند رژیم غذایی كتوژنیك هیچ نقش محافظتی در مقابله با ویروس آنفلوانزا نداشت. «ویشا دیپ دیكشیت»، عضو تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «این مطالعه نشان میدهد كه بدن برای تولید كتون از غذای مصرفی چربی می سوزاند و در نتیجه سوخت مقابله با عفونت آنفلوانزا را برای سیستم ایمنی تامین می كند.» منبع: مین فود 1398/09/17 21:24:58 5.0 از 5 4407 تگهای خبر: ایمنی , تغذیه , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی