تغذیه مناسب شب امتحان یك پژوهشگر طب سنتی مطرح كرد؛ به گزارش مین فود یك پژوهشگر طب سنتی در مورد تغذیه مناسب در شب امتحان، اظهار داشت: خوردن و بوییدن به، استفاده از مغزها و مصرف دمنوش ها در شب های امتحان سفارش می شود كه موجب تغویت حافظه و آرامش دانشجویان می شود. علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباب سفارش های طب سنتی كه برای تقویت حافظه مطرح گردیده است، گفت: خوردن مربای به، خود به و خورشت به و كلاً غذاهایی كه در آنها به باشد بسیار سفارش می شود چونكه موجب تقویت حافظه و آرامش دانشجویان و مطالعه بهتر آنها در شب امتحان می شود. وی ادامه داد: همین طور خوردن هویج و آب سیب نیز سفارش می شود. این پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف مغزها نیز مورد تاكید قرار گرفته بطوری كه هر مغزی كه شبیه یك عضو بدن است می تواند آنرا تقویت كند. مصرف گردو با انجیر، بادام خام پوست كنده، پسته، فندق و مویز نیز سفارش می شود كه البته گردو و انجیر باید كم مصرف شود بعنوان مثال خوردن دو گردو و سه انجیر كافیست و مصرف ۷ دانه بادام خام و پسته و بادام نیز هركدام ۵ عدد و مویز نیز ۲۱ عدد سفارش می شود. وی اشاره كرد: خوردن مغزها موجب می شود تا قوه مغذی بدن بالا رفته و حافظه تقویت شود كه البته مغزها را می توان بامداد میل كرد. یارقلی همین طور در مورد خوردن ناهار و شام دانشجویان در فصل امتحان نیز، اظهار داشت: دانشجویان برای ناهار غذای سبك بخورند تا سنگین نشده و بتوانند درس بخوانند و در شب نیز غذای كامل خورده شود. این استاد دانشكده طب سنتی درباب خواب ایام امتحان، اضافه كرد: بهتراست ساعت ۱۰ تا ۱۰ و نیم بخوابند و بامداد زود هم برای مطالعه بیدار شوند. وی در مورد مصرف دمنوش های مفید در شب امتحان، اظهار داشت: مصرف دمنوش بادرنجبویه و ورون موجب می شود روی حوزه دماغی تاثیر خوبی داشته باشد و موجب آرامش و تقویت حافظه نیز خواهد شد. یارقلی همین طور به مادران سفارش كرد كه در غذاهایی كه می پزند كمی میخك بریزند چونكه موجب می شود غذا عطر و طعم خوبی داشته باشد و البته خاصیت آرامش بخشی و تقویت حافظه را نیز دارد. وی، بوییدن سیب، به و انار شیرین را نیز بسیار عالی دانست و اظهار داشت: همین طور بوییدن خیار نیز فرح بخش و نشاط آور است و به دانشجویان سفارش می شود. یارقلی اضافه كرد: همین طور در این فصل خوردن سیب و هویج و انار شیرین نیز سفارش می شود و خوردن مركبات كمتر باشد بهتر است و اگر آب پرتقال در غذا ریخته شود بهتر است مصرف كاهو نیز بسیار عالی است بطوریكه می توانند سالاد كاهو را همراه هویج، آب نارنج و روغن زیتون در عصر و یا ظهر میل كنند. وی، كلاه شب را سفارش كرد و اظهار داشت: نكته ای كه باید رعایت شود این است كه در شب كلاه بگذارند چونكه موجب می شود مغز گرم و حافظه تقویت شود و از سرماخوردگی نیز جلوگیری خواهدنمود. منبع: مین فود 1398/10/25 16:41:44 5.0 از 5 5241 تگهای خبر: آب , تغذیه , شیر , طب سنتی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی راز پوست شفاف در یک میوه آبدار اهمیت عرضه خدمات به سالمندان و پشتیبانی از آنها در چارچوب برنامه های محله محور پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته نحوه ارزیابی سلامت کلیه برای افراد دیابتی به علاوه فیلم خالکوبی، واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل می کند جدیدترین ها نحوه ارزیابی سلامت کلیه برای افراد دیابتی به علاوه فیلم خالکوبی، واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل می کند غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی