سازمان دامپزشكی تریاكی بودن مرغ ها را تكذیب نمود طی اطلاعیه ای؛ به گزارش مین فود سازمان دامپزشكی كشور طی اطلاعیه ای، مباحث مطرح شده درباره تریاكی بودن مرغ ها را تكذیب نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سازمان دامپزشكی كشور طی اطلاعیه ای ضمن تكذیب برخی اخبار انتشار یافته در فضای مجازی در خصوص طرح ادعای از اساس جعلی «وجود مرغ با طعم تریاك» كه باعث تشویش اذهان خاطر هموطنان شده است، خواهان پیگیری این دست اخبار از جانب منابع معتبر و موثق شد. در این اطلاعیه آمده است: چندی است برخی كاربران در فضای مجازی از سر بی اطلاعی، متوسل به پخش مطلبی قدیمی، سراسر كذب و بدون منبع موثق با عنوان «مرغ با طعم تریاك» شده اند و ضمن جرح و تعدیل جهت دار یك گزارش و مصاحبه كه در گذشته در یكی از روزنامه ها انتشار یافته بود، آنرا در شبكه های اجتماعی به اشتراك گذاشته و مردم را گرفتار شك و تردید نسبت به موضوعی كرده اند كه از اساس صحّت ندارد؛ بنابراین سازمان دامپزشكی كشور ضمن تكذیب شدید بازنشر چنین اكاذیبی در فضای مجازی كه باعث تشویش اذهان خاطر هموطنان عزیزمان می شود، خواهان پیگیری این دست اخبار از جانب منابع معتبر و موثق است. 1398/12/06 15:48:33 5.0 از 5 3841 تگهای خبر: پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد شروع ثبت نام پزشکان داوطلب برای خدمت رسانی در اربعین امسال سفارش های تغذیه ای طب ایرانی برای تابستان تهیه سبد غذایی مطلوب برای ایرانی ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی