ارتباط مصرف شیر و ریسك مبتلا شدن به سرطان سینه محققان ادعا می كنند؛ به گزارش مین فود محققان دریافتند حتی مصرف نسبتا متعادل شیر می تواند خطر سرطان سینه را در زنان تا ۸۰ درصد افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «گری فریسر» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لومالیندا آمریكا، در اینباره می گوید: شواهد نسبتاً قوی ای نشان داده است كه شیر لبنی علت ابتلاء زنان به سرطان سینه است. مصرف مقدار كم یك چهارم تا یك سوم فنجان شیر لبنی در روز با بالا رفتن خطر سرطان سینه تا ۳۰ درصد مرتبط می باشد. وی در ادامه می افزاید: نوشیدن روزانه یك فنجان شیر با افزایش ۵۰ درصدی ریسك ابتلاء به سرطان سینه مرتبط می باشد. همینطور نوشیدن ۲ تا ۳ فنجان شیر در روز، این خطر را ۷۰ تا ۸۰ درصد بالا می برد. محققان در این مطالعه، رژیم غذایی حدود ۵۳ هزار زن آمریكای شمالی را تا حدود ۸ سال تحت بررسی داشتند. تمامی زنان در ابتدای مطالعه فاقد ابتلاء به سرطان بودند. در انتهای مطالعه، ۱۰۵۷ مورد جدید سرطان سینه تشخیص داده شده بود. هیچ ارتباطی بین مصرف محصولات سویا و سرطان سینه یافت نشد. اما در مقایسه با مصرف كم شیر یا عدم مصرف شیر، مشخص شد كه مصرف بالا كالری های لبنی و شیر لبنی با بالا رفتن خطر ابتلاء به سرطان سینه مرتبط می باشد. محققان تاكید می كنند هیچ ارتباط قابل توجهی در مورد پنیر و ماست مشاهده نشد. محققان ارتباط بین بالا رفتن خطر سرطان و شیر لبنی را ناشی از وجود هورمون جنسی در شیر لبنی می دانند، چونكه غالباً حدود ۷۵ درصد گاوها در زمان شیردهی، آبستن هستند. سرطان سینه در زنان یك نوع سرطان واكنشی به هورمون است. منبع: مین فود 1399/01/04 15:58:32 5.0 از 5 3966 تگهای خبر: آب , رژیم غذایی , سرطان , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی