ارتباط رژیم غذایی پرفیبر با ریسك پایین سرطان سینه یافته های تحقیقاتی پژوهشگر ایرانی دانشگاه هاروارد آمریكا؛ به گزارش مین فود رژیم غذایی سرشار از فیبر با كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان سینه مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تیم تحقیق دانشگاه هاروارد به سرپرستی «مریم فروید»، داده های مربوط به ۲۰ مطالعه مشاهده ای را مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف فیبر ۸ درصد كمتر با ریسك ابتلاء به سرطان سینه مواجهند. فیبر محلول با كاهش خطر سرطان سینه مرتبط می باشد و هرچقدر میزان مصرف فیبر بیشتر باشد ریسك ابتلاء به سرطان سینه در زنان در هر سنی كمتر است. فروید در اینباره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است شاخص های سبك زندگی نظیر شیوه های قابل اصلاح رژیم غذایی، بر ریسك ابتلاء به سرطان سینه تاثیر دارد. یافته های ما نشان داده است اهمیت رژیم غذایی سرشار از فیبر نظیر میوه، سبزیجات و غلات كامل، بسیار زیاد است.» شایان ذكر است كه یافته های این پژوهش نشان نمی دهند كه مصرف فیبر، مستقیماً خطر ابتلاء به سرطان پستان را می كاهد. برای اثبات این مورد باید یك آزمایش بالینی به شیوه تصادفی صورت گیرد. 1399/01/31 11:47:14 5.0 از 5 3359 تگهای خبر: رژیم غذایی , زندگی , سبزیجات , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سویا برای مغز کودکان مفیدست مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی