تأثیر افزودن ادویه ها به وعده غذایی در كاهش التهاب مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود محققان دریافتند افزودن ۶ گرم ادویه به وعده غذایی مملو از چربی و كربوهیدرات ها منجر به كاهش نشانه های التهاب ناشی از مصرف آنها می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «کانی راجرز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در اینباره می گوید: «افزودن انواع ادویه ها به وعده غذایی چرب یا پرکربوهیدرات می تواند راهی برای سالم تر کردن آن غذا باشد. ما در این مطالعه فقط به یک ادویه خاص اشاره نداریم.» محققان در این مطالعه، از مخلوطی از ریحان، برگ بو، فلفل سیاه، دارچین، گشنیز، زیره، زنجبیل، پونه کوهی، جعفری، فلفل قرمز، رزماری، آویشن و زردچوبه استفاده کردند. به گفته راجرز، در مطالعه قبلی خواص ضدالتهابی انواع ادویه ها نظیر زنجبیل و زردچوبه اثبات شده بود. بعلاوه، التهاب مزمن با نتایج بدی برای سلامت نظیر سرطان، بیماری قلبی عروقی و اضافه وزن و چاقی مرتبط می باشد. در سال های اخیر، محققان دریافتند التهاب می تواند پس از مصرف وعده غذایی چرب یا حاوی قند بالا افزایش یابد. در این مطالعه، ۱۲ مرد در رده سنی ۴۰ تا ۶۵ سال که چاق بوده یا اضافه وزن داشته و حداقل یک فاکتور پرخطر بیماری قلبی عروقی را داشتند، مورد مطالعه قرار گرفتند. به طور تصادفی هر شرکت کننده سه نوع وعده غذایی با چربی اشباع شده و کربوهیدرات بالا در سه روز جداگانه مصرف کردند: یک وعده بدون ادویه، یک وعده همراه با دو گرم از مخلوط ادویه ها، و یک وعده هم همراه با ۶ گرم از مخلوط ادویه ها. سپس نمونه خون افراد جمع آوری و بررسی گردید. بعد از بررسی داده ها، محققان دریافتند سیتوکین های التهابی پس از مصرف وعده غذایی حاوی ۶ گرم ادویه کاهش پیدا کرد. شش گرم ادویه تقریباً در حدود یک قاشق چایخوری یا یک قاشق سوپخوری است. محققان درحال انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه هستند. 1399/03/12 22:19:02 5.0 از 5 2858 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی