تأثیر شیرخام در حفظ باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك یافته های پژوهشی نشان می دهد؛ به گزارش مین فود یك مطالعه جدید نشان داده است كه گذاشتن شیر خام در دمای محیط می تواند ژن های ضدمیكروبی آنرا آزاد كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه کالیفرنیا، باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند باعث انتقال آنها به سایر باکتری ها شده و در نتیجه مقاومت باکتریایی را گسترش دهند. «جین شین لیو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «اگر می خواهید شیر خام و پاستوریزه نشده بنوشید آنرا در یخچال نگه دارید تا خطر گسترش باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی بیوتیک به حداقل برسد.» بسیاری از افراد معتقدند شیرخام به علت داشتن پروبیوتیک ها سالم تر هستند اما محققان به این نتیجه نرسیده اند. لیو در ادامه می افزاید: «ما به وجود مقادیر زیاد باکتری های مفید در نمونه های شیرخام دست نیافتیم و اگر شیرخام در دمای محیط نگهداری شود در مقایسه با شیر پاستوریزه شده دارای ژن های مقاوم آنتی میکروبی به مراتب بیشتری است.» باکتری های حاوی ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند تبدیل به سوپرباگ ها شوند که بسیار برای سلامت خطرناک هستند. منبع: minfood.ir 1399/04/26 23:42:56 5.0 از 5 2612 تگهای خبر: سلامت , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی