چقدر با خواص میوه بهشتی آشنا هستیم یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ مین فود: یك متخصص تغذیه، با اشاره به قرارگیری در فصل زمستان و لزوم مصرف میوه های این فصل به خصوص انار به خواص این میوه بهشتی اشاره نمود. سید ضیاالدین مظهری، در مورد خواص میوه انار در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: انار یکی از شگفت انگیزترین میوه ها در فصل پاییز و زمستان است که در بردارنده تمام نیازهای بدن است و باید گفت مصرف این میوه با عنایت به پشت سر گذاشتن فصل پاییز و ورود به فصل زمستان که آلودگی هوا بیشتر می شود، بسیار مهم می باشد. این متخصص تغذیه ضمن اشاره به خواص مختلف انار اظهار نمود: انار خواص گوناگونی دارد و نیازهای بدن نسبت به دریافت ریزمغذی ها و ویتامین ها را به خوبی پاسخ می دهد همینطور ریشه، پوست، ساقه این میوه در کنار دانه های خوش طعم آن سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند با رادیکال های آزاد به خوبی مبارزه کند. وی بیان نمود: این میوه در کاهش فشار خون و افزایش آهن و خون سازی بسیار مؤثر است و می توان گفت تمام فرآورده های آن شامل رب انار این خواص را هم دارند. برای مثال جوییدن هسته های انار سرشار از اسیدهای چرب لازم برای بدن است که خاصیت ضدالتهابی دارند. مظهری با بیان این نکته که فیبر موجود در پوسته های داخلی انار سرشار از مواد پروبیوتیک است که مشکلات انتهایی روده را برطرف می کند، اظهار داشت: رنگ قرمز و لیکوپن موجود در انار می تواند از سرطان پروستات در مردان جلوگیری کند. منبع: مین فود 1399/09/08 13:18:57 5.0 از 5 1488 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , تغذیه , سرطان , متخصص این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی