غذاهای سرخ شده ریسک افسردگی و اضطراب را می افزایند محققان می گویند؛ به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن غذاهای سرخ شده می تواند خطر افسردگی و اضطراب را افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید به ارتباط بین مصرف مکرر غذاهای سرخ شده و موارد بیشتر اضطراب و افسردگی پی برده است. این مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف منظم غذاهای سرخ شده، بخصوص سیب زمینی سرخ شده، به ترتیب ۱۲% و ۷% خطر ابتلاء به اضطراب و افسردگی را زیاد می کند. کارشناسان می گویند این ارتباط به علل گوناگونی همچون اختلال در روده، افزایش التهاب و اختلال در متابولیسم لیپید (چربی) است. تحقیقات جدید نشان داده است که آنچه می خوریم امکان دارد نه تنها از نظر جسمی بلکه از نظر روحی هم بر ما تاثیر بگذارد. به صورت خاص، مطالعه جدید محققان دانشکده پزشکی سنت لوئیس در واشنگتن نشان داده است که رژیم غذایی سرشار از مصرف غذاهای سرخ شده، بخصوص سیب زمینی سرخ شده، با افزایش موارد اضطراب و افسردگی مرتبط می باشد. محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف مکرر غذای سرخ شده به علت وجود یک آلاینده در غذاهای سرخ شده به نام آکریل آمید، بشدت با خطر بیشتر اضطراب و افسردگی مرتبط می باشد. مشخص شده است که این آلاینده سبب التهاب عصبی و اختلال در متابولیسم لیپید می شود که می تواند بر سلامت روان تاثیر بگذارد. از نظر محققان، این فرضیه وجود دارد که التهاب امکان دارد ترشح دوپامین را کم کند و همینطور مناطقی از مغز را که با پاداش مرتبط هستند را کم رنگ کند. علاوه بر این، غذاهای سرخ شده معمولا فاقد فیبر، فیتونوترینت ها و چربی های سالم هستند که تاثیر مثبتی بر سلامت مغز دارند. به نوبه خود، این روند می تواند بر روده هم تاثیر بگذارد. به گفته محققان: «فقدان این ترکیبات می تواند سبب اختلال در نحوه ارتباط روده و مغز با یکدیگر شود. بیشتر از ۹۰ تا ۹۵ درصد سروتونین ما در روده ایجاد می شود و ازاین رو فرض بر اینست که عدم تعادل در میکروبیوم های روده بر تولید این انتقال دهنده های عصبی تاثیر می گذارد که به نوبه خود بر خلق و خوی ما تاثیر منفی می گذارد.» منبع: مین فود 1402/02/21 13:36:32 5.0 از 5 314 تگهای خبر: پزشك , چربی , رژیم غذایی , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی