افزودن مداوم نمک به غذا و افزایش ریسک مبتلاشدن به سرطان معده مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات جدید نشان میدهد که افزودن مداوم نمک خوراکی به غذا می تواند خطر مبتلاشدن به سرطان معده را افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه اخیر نشان داد افرادی که بطور منظم به غذا نمک اضافه می کنند در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هیچ گاه نمک اضافه نمی کنند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان معده هستند. کاهش مصرف نمک می تواند به کاهش خطر سرطان معده کمک نماید و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند ممکنست از پیگیری مناسب بهره مند شوند. سرطان معده پنجمین سرطان شایع در جهان است. پزشکان و متخصصان مشتاق شناسایی عوامل خطر سرطان معده هستند تا افراد بتوانند بموقع بدنبال مراقبت های باکیفیت بالا باشند. مطالعه اخیر پخش شده، داده های بیش از ۴۷۰۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار داد تا ببیند که چگونه فراوانی افزودن نمک به غذا با موارد سرطان معده مرتبط می باشد. نویسندگان دریافتند شرکت کنندگانی که همیشه به غذا نمک اضافه می کردند، نسبت به شرکت کنندگانی که به ندرت یا هیچ گاه نمک به غذا اضافه نمی کردند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان معده بودند. این مطالعه از داده های بانک اطلاعاتی بریتانیا، شامل ۴۷۱۱۴۴ شرکت کننده استفاده نمود. محققان دریافتند شرکت کنندگانی که همیشه نمک اضافه می کردند، در مقایسه با شرکت کنندگانی که هیچ گاه یا به ندرت به غذا نمک اضافه نمی کردند، ۴۱ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به سرطان معده بودند. عوامل زیادی در خطر ابتلاء به سرطان معده نقش دارند، همچون سیگار کشیدن، افزایش سن، چاقی و سابقه خانوادگی. محققان مطالعه حاضر خاطرنشان کردند که مصرف نمک بیشتر با خطر بالاتر سرطان معده در مطالعات آسیایی مرتبط می باشد. با حال، مطالعات زیادی دراین زمینه در بین گروههای جمعیتی غربی انجام نشده است. 1403/03/08 15:51:39 5.0 از 5 472 تگهای خبر: پزشك , چاقی , خوراكی , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی افزایش قد با یک لیوان شیر روزانه! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی