نقش حفاظتی چای و قهوه در مقابل سرطان ها مین فود: بگفته پژوهشگران، قهوه صبحگاهی یا چای پس از ظهر ممکنست از شما در مقابل سرطان محافظت کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بررسی شواهد جدید نشان میدهد که مصرف قهوه و چای با کاهش خطر ابتلاء به سرطان های دهان، گلو و سر و گردن مرتبط می باشد. «یوان چین امی لی»، محقق ارشد و اپیدمیولوژیست دانشگاه یوتا، اظهار داشت: «حتی قهوه بدون کافئین نیز تأثیر مثبتی دارد.» به گفته پژوهشگران، سرطان سر و گردن هفتمین سرطان شایع در سرتاسر جهان است که تنها در سال ۲۰۲۰ حدود ۷۴۵۰۰۰ مورد جدید و ۳۶۴۰۰۰ مرگ و میر داشته است. برای این مطالعه، پژوهشگران داده های ۱۴ مطالعه قبلی را که شامل بالاتر از ۹۵۰۰ فرد دچار سرطان سر و گردن و نزدیک به ۱۶۰۰۰ فرد سالم بود، جمع آوری کردند. آنها دریافتند افرادی که بالاتر از چهار فنجان قهوه در روز می نوشند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمی نوشند: • احتمال ابتلاء به سرطان سر و گردن ۱۷ درصد کمتر است • ۳۰ درصد احتمال ابتلاء به سرطان دهان کمتر است • احتمال سرطان گلو ۲۲ درصد کمتر است محققان دریافتند نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه در روز با کاهش ۴۱ درصدی خطر ابتلاء به سرطان هیپوفارنکس، نوعی سرطان که در آخر گلو رخ می دهد، مرتبط می باشد. نوشیدن چای احتمال ابتلاء به این سرطان را تا ۲۹ درصد کاست. و به نظر نمی رسد که کافئین تنها محرک این خطرات کم شده باشد چونکه نتایج نشان میدهد نوشیدن قهوه بدون کافئین با ۲۵ درصد کاهش خطر ابتلاء به سرطان دهان مرتبط می باشد. محققان اضافه کردند که مطالعات قبلی نشان داده است که نوشیدن قهوه فعالیت بیولوژیکی را که می تواند سبب بروز سرطان شود، سرکوب می کند. محققان دریافتند نوشیدن یک فنجان چای یا کمتر در روز خطر ابتلاء به سرطان سر و گردن را تا ۹ درصد کم می کند. با این حال، این مقاله بیان می کند که بالاتر از ۱ فنجان چای در روز با ۳۸ درصد بیشتر احتمال ابتلاء به سرطان گلو مرتبط می باشد. این خطر بالا رفته ممکنست ناشی از عامل تحریک کننده ریفلاکس اسید ناشی از چای در افراد باشد. ریفلاکس با خطر بالاتر سرطان گلو مرتبط می باشد. لی اظهار داشت: «این یافته ها نیاز به داده های بیشتر و مطالعات بیشتر در مورد تأثیر قهوه و چای بر کاهش خطر سرطان را تأیید می کند.» 1403/10/22 10:45:00 5.0 از 5 320 تگهای خبر: سرطان , قهوه , كافئین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط یک عامل مهم بدخوابی سرطان های شایع در بین مردان افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی