نقش حفاظتی چای و قهوه در مقابل سرطان ها مین فود: بگفته پژوهشگران، قهوه صبحگاهی یا چای پس از ظهر ممکنست از شما در مقابل سرطان محافظت کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بررسی شواهد جدید نشان میدهد که مصرف قهوه و چای با کاهش خطر ابتلاء به سرطان های دهان، گلو و سر و گردن مرتبط می باشد. «یوان چین امی لی»، محقق ارشد و اپیدمیولوژیست دانشگاه یوتا، اظهار داشت: «حتی قهوه بدون کافئین نیز تأثیر مثبتی دارد.» به گفته پژوهشگران، سرطان سر و گردن هفتمین سرطان شایع در سرتاسر جهان است که تنها در سال ۲۰۲۰ حدود ۷۴۵۰۰۰ مورد جدید و ۳۶۴۰۰۰ مرگ و میر داشته است. برای این مطالعه، پژوهشگران داده های ۱۴ مطالعه قبلی را که شامل بالاتر از ۹۵۰۰ فرد دچار سرطان سر و گردن و نزدیک به ۱۶۰۰۰ فرد سالم بود، جمع آوری کردند. آنها دریافتند افرادی که بالاتر از چهار فنجان قهوه در روز می نوشند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمی نوشند: • احتمال ابتلاء به سرطان سر و گردن ۱۷ درصد کمتر است • ۳۰ درصد احتمال ابتلاء به سرطان دهان کمتر است • احتمال سرطان گلو ۲۲ درصد کمتر است محققان دریافتند نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه در روز با کاهش ۴۱ درصدی خطر ابتلاء به سرطان هیپوفارنکس، نوعی سرطان که در آخر گلو رخ می دهد، مرتبط می باشد. نوشیدن چای احتمال ابتلاء به این سرطان را تا ۲۹ درصد کاست. و به نظر نمی رسد که کافئین تنها محرک این خطرات کم شده باشد چونکه نتایج نشان میدهد نوشیدن قهوه بدون کافئین با ۲۵ درصد کاهش خطر ابتلاء به سرطان دهان مرتبط می باشد. محققان اضافه کردند که مطالعات قبلی نشان داده است که نوشیدن قهوه فعالیت بیولوژیکی را که می تواند سبب بروز سرطان شود، سرکوب می کند. محققان دریافتند نوشیدن یک فنجان چای یا کمتر در روز خطر ابتلاء به سرطان سر و گردن را تا ۹ درصد کم می کند. با این حال، این مقاله بیان می کند که بالاتر از ۱ فنجان چای در روز با ۳۸ درصد بیشتر احتمال ابتلاء به سرطان گلو مرتبط می باشد. این خطر بالا رفته ممکنست ناشی از عامل تحریک کننده ریفلاکس اسید ناشی از چای در افراد باشد. ریفلاکس با خطر بالاتر سرطان گلو مرتبط می باشد. لی اظهار داشت: «این یافته ها نیاز به داده های بیشتر و مطالعات بیشتر در مورد تأثیر قهوه و چای بر کاهش خطر سرطان را تأیید می کند.» 1403/10/22 10:45:00 5.0 از 5 283 تگهای خبر: سرطان , قهوه , كافئین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط یک عامل مهم بدخوابی سرطان های شایع در بین مردان افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم پربحث ترین ها اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد جدیدترین ها اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی