جایگزین های قند می توانند برای پیری مغز مضر باشند مین فود: طبق یک مطالعه جدید، شیرین کننده های مصنوعی امکان دارد به کاهش کالری کمک کنند، اما امکان دارد به قیمت از دست دادن قدرت مغز در آینده تمام شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران گزارش دادند افرادی که مقادیر زیادی جایگزین های قند کم کالری و بدون کالری مصرف می کنند، چنین پیداست که سریع تر گرفتار کاهش مهارت های تفکر و حافظه می شوند. نتایج نشان داد که کاهش این میزان در آنها ۶۲٪ سریع تر از افرادی است که کمترین مقدار را مصرف می کنند- معادل حدود ۱.۶ سال افزایش سن مغز. محققان دریافتند که این ارتباط در افراد میانسال و افراد دچار دیابت حتی قوی تر بود. دکتر «کلودیا کیمی سوئموتو»، محقق ارشد و استادیار طب سالمندان در دانشگاه سائوپائولو در برزیل، در یک بیانیه خبری اظهار داشت: «شیرین کننده های کم کالری و بدون کالری اغلب بعنوان جایگزینی سالم برای قند درنظر گرفته می شوند. در عین حال، یافته های ما نشان میدهد که تعدادی از شیرین کننده ها ممکنست بمرور زمان اثرات منفی بر سلامت مغز داشته باشند.» برای این مطالعه، پژوهشگران سلامت نزدیک به ۱۲۸۰۰ بزرگسال در برزیل را پیگیری کردند. میانگین سنی آنها ۵۲ سال بود و بطور میانگین هشت سال تحت نظر بودند. شرکت کنندگان در شروع مطالعه پرسشنامه های رژیم غذایی را تکمیل کردند که به پژوهشگران اجازه داد میزان مصرف آسپارتام، ساخارین، آسه سولفام-K، اریتریتول، زایلیتول، سوربیتول و تاگاتوز آنها را تخمین بزنند. این مطالعه استفاده از سوکرالوز را پیگیری نکرده است. برخی از این شیرین کننده ها برای طعم دادن به نوشیدنی ها، دسرها و غذاهای فوق فرآوری شده استفاده می شود. تیم تحقیقات، شرکت کنندگان را برمبنای میزان کل جایگزین های قند مصرفی به سه گروه تقسیم کردند. سپس این میزان مصرف را با عملکرد شرکت کنندگان در آزمون های حافظه، زبان و مهارت های تفکر مقایسه کردند. نتایج نشان داد افرادی که شیرین کننده های مصنوعی بیشتری مصرف می کردند، با افزایش سن، روند زوال تفکر و حافظه سریع تری داشتند، حتی اگر در گروه مصرف متوسط قرار می گرفتند. محققان گفتند افرادی که مقادیر متوسطی از جایگزین های قند مصرف می کردند، ۳۵ درصد سریع تر از گروه کم مصرف، گرفتار زوال مغزی شدند که معادل حدود ۱.۳ سال افزایش سن است. محققان گفتند که بطور جداگانه، آسپارتام، ساخارین، آسه سولفام-k، اریتریتول، سوربیتول و زایلیتول همگی با کاهش سریع تر شناخت کلی، خصوصاً در حافظه، مرتبط بودند. فقط شیرین کننده تاگاتوز با زوال شناختی مرتبط نبود. نتایج نشان داد که افراد زیر ۶۰ سال که بیشترین مقدار شیرین کننده ها را مصرف می کردند، کاهش سریع تری در مهارت های زبانی و قدرت کلی مغز نشان دادند. هیچ ارتباطی بین افراد ۶۰ سال یا بالاتر یافت نشد. محققان همین طور دریافتند که ارتباط با زوال سریع تر مغز در افراد دچار دیابت قوی تر است. سوئموتو اظهار داشت: «در حالی که ما ارتباط با زوال شناختی برای افراد میانسال دچار دیابت و بدون آن پیدا کردیم، افراد دچار دیابت بیشتر احتمال دارد از شیرین کننده های مصنوعی بعنوان جایگزین قند استفاده نمایند.» محققان حدس زدند که این شیرین کننده ها ممکنست در بدن به مواد شیمیایی تجزیه شوند که برای مغز سمی هستند یا التهاب بیشتری ایجاد می کنند. سوئموتو اظهار داشت: «برای تأیید یافته های ما و بررسی این که آیا سایر جایگزین های شکر تصفیه شده، مانند سس سیب، عسل، شربت افرا یا شکر نارگیل، می توانند جایگزین های مؤثری باشند، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.» میانگین سنی آنها ۵۲ سال بود و به طور متوسط هشت سال تحت نظر بودند. سوئموتو گفت: برای تأیید نتایج ما و بررسی اینکه آیا سایر جایگزین های شکر تصفیه شده، مانند سس سیب، عسل، شربت افرا یا شکر نارگیل، می توانند جایگزین های مؤثری باشند، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است. 1404/07/03 11:13:29 5.0 از 5 257 تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , شیر , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز ورود آب نبات های دودزا به بازار غیررسمی و هشدار سازمان غذا و دارو آیا ماست می تواند خطر سکته را کاهش دهد؟ اسراری که پرهیز از تماس چشمی درباره ی شما فاش می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید جدیدترین ها افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی