به گزارش مین فود به نقل از مهر، سمیره صباح با اشاره به تقلب در افزودن روغن های جانشین كره كاكائو به جای كره كاكائو با دیگر روغن های گیاهی، گفت: هدف از این تقلب كسب سود بیشتر است چرا كه به دلیل قیمت بالای كره كاكائو، در صورت استفاده از ماده اصلی حاشیه سود كاهش می یابدوی تصریح كرد: وجود مشكلاتی مثل فروش چربی های با كیفیت پایین و نیز امكان بازیابی چربی از مواد زائدی چون پوسته كاكائو ممكن است تولید كنندگان را نسبت به تقلب این ماده ترغیب كند كما اینكه انجام فرآیندهای مختلفی نظیر بوگیری، تصفیه وجزء به جزء سازی می تواند موجب تغییر در تركیب این چربی شود.صباح با تاكید بر ضرورت ابداع و استفاده از روش های قابل اعتماد و صحت بالا برای شناسایی سایر روغن ها و چربی ها با توجه به مصرف بالای كره كاكائو در صنایع غذایی كشور، یكی از مهمترین روش های شناسایی این نوع تقلب را تعیین یك نوع چربی بنام تری اسیل گلیسرید برشمرد. وی از مردم خواست برای اطمینان از اصالت فرآورده های غذایی پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو را مورد توجه قرار دهند.