استفاده از روغن به جای كره كاكائو

سازمان غذا و دارو اعلام كرد؛

استفاده از روغن به جای كره كاكائو مین فود: معاون اداره كل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به یكی از انواع تقلب در مواد غذایی، تقلب در افزودن روغن های جانشین كره كاكائو به جای كره كاكائو را تشریح نمود.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، سمیره صباح با اشاره به تقلب در افزودن روغن های جانشین كره كاكائو به جای كره كاكائو با دیگر روغن های گیاهی، گفت: هدف از این تقلب كسب سود بیشتر است چرا كه به دلیل قیمت بالای كره كاكائو، در صورت استفاده از ماده اصلی حاشیه سود كاهش می یابدوی تصریح كرد: وجود مشكلاتی مثل فروش چربی های با كیفیت پایین و نیز امكان بازیابی چربی از مواد زائدی چون پوسته كاكائو ممكن است تولید كنندگان را نسبت به تقلب این ماده ترغیب كند كما اینكه انجام فرآیندهای مختلفی نظیر بوگیری، تصفیه وجزء به جزء سازی می تواند موجب تغییر در تركیب این چربی شود.صباح با تاكید بر ضرورت ابداع و استفاده از روش های قابل اعتماد و صحت بالا برای شناسایی سایر روغن ها و چربی ها با توجه به مصرف بالای كره كاكائو در صنایع غذایی كشور، یكی از مهمترین روش های شناسایی این نوع تقلب را تعیین یك نوع چربی بنام تری اسیل گلیسرید برشمرد. وی از مردم خواست برای اطمینان از اصالت فرآورده های غذایی پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو را مورد توجه قرار دهند.
 

1396/05/26
15:56:36
5.0 از 5
5008
تگهای خبر: چربی , سازمان غذا و دارو , وزارت بهداشت
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است