نقش تند غذا خوردن در اضافه وزن و مبتلا شدن به برخی بیماری ها بررسی مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: به قول محققان، تند غذا خوردن در بلندمدت با مصرف بالاتر كالری، اضافه وزن و افزایش ریسك مبتلا شدن به برخی بیماری ها مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات نشان می دهند سریع غذا خوردن و خوب نجویدن غذا می تواند خطراتی برای سلامت داشته باشد كه در ادامه به بعضی از آنها اشاره می گردد.دیابتمطالعه سال ۲۰۱۲ محققان لیتووانی نشان داده است دیابت می تواند نتیجه احتمالی تند غذا خوردن باشد. دیابت نوع۲ می تواند ناشی از مقاومت انسولین باشد، شرایطی كه در آن سلول های بدن نمی توانند به درستی به هورمون انسولین واكنش نشان دهند.دكتر «تاكایوكی یاماجی» از دانشگاه هیروشیما ژاپن در این باره می گوید: «زمانیكه افراد به سرعت غذا می خورند زود احساس سیری نمی كنند و در نتیجه بیش از حد غذا می خورند. تند غذا خوردن باعث نوساناتی در گلوكز شده كه می تواند منجر به مقاومت انسولین شود.»مشكلات قلبیدكتر یاماجی در مطالعه خود به مدت ۵ سال به بررسی بیش از ۱۰۰۰ شركت كننده پرداخت. شركت كنندگان برپایه سرعت غذاخوردن به سه گروه تقسیم شدند: آهسته، عادی و سریع. نتایج نشان داد گروهی كه سریع غذا می خوردند در بالاترین رده مبتلا شدن به سندروم متابولیك قرار داشتند كه آنها را در معرض خطر جدی بیماری قلبی و سكته قرار می داد.سندروم متابولیك می تواند شامل فاكتورهای پرخطری نظیر فشارخون بالا، كمبود كلسترول خوب یا HDL و اضافه وزن باشد.طبق اعلام موسسه ملی سلامت آمریكا، در آینده سندروم متابولیك بر سیگار كشیدن پیشی گرفته و تبدیل به فاكتور پرخطر اصلی بیماری قلبی خواهد شد.چاقیمطالعات نشان داده اند كه سریع غذا خوردن منجر به رضایتمندی كمتر از غذا و مصرف كالری بیشتر می گردد كه در نتیجه ریسك چاقی را به شكل قابل توجهی بالا می برد. تند غذا خوردن باعث می گردد بدن نتواند احساس سیری را به موقع به مغز مخابره كند.ریفلاكس معدهغذا نجویده ای كه در حجم بالا به سمت معده جاری می گردد می تواند منجر به ریفلاكس معده شود. عوارض در رابطه با آن شامل سوءهاضمه، سوزش معده، حالت تهوع، درد شكمی و مشكل در بلع است.خفه شدنهم كودكان و هم افراد بزرگسال ممكن است در نتیجه تند خوردن غذا و به اندازه كافی نجویدن، دچار خفگی شوند. صحبت كردن و خندیدن در طول غذا خوردن هم باعث افزایش ریسك خفگی در طول غذا خوردن می گردد. 1397/02/16 13:36:00 5.0 از 5 4763 تگهای خبر: اضافه وزن , بیماری , چاقی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی