غذاهای پرچرب و سرخ شده نخورید، تغذیه صحیح بعد از ماه رمضان مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، در مورد تغذیه صحیح پس از ماه مبارك رمضان اظهار داشت: غذاهای حجیم، سنگین، پرچرب و سرخ شده مصرف نكنید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبدالهی با تاكید بر اجتناب از ریزه خواری، تنقلات و دم به دم خوردن، تصریح كرد: در ماه مبارك رمضان، دستگاه گوارش به علت نخوردن در ساعات طولانی در حال استراحت بوده، ازاین رو باید حداقل تا یك هفته پس از ماه رمضان از خوردن غذاهای حجیم و سنگین، پرچرب و سرخ شده جلوگیری شود و غذاهای كم ادویه، بدون چربی و سرخ شده و كم حجم، بخار پز و آب پز شده مصرف شود تا مشكلات گوارشی كه عموما به صورت سوء تغذیه و سوء هاضمه بروز می كند، اتفاق نیفتد.وی همینطور بر ضرورت استفاده از میان وعده های سالم تصریح كرد و خاطرنشان كرد: سفارش ما این است كه در بین وعده ها از سبزیجات و میوه استفاده و مواد خوراكی كه ارزش غذایی بالایی دارند، مصرف شوند.عبداللهی با اشاره به اینكه ممكن است بعضی از افراد در ماه مبارك رمضان دچار كمبود وزن شده باشند، اضافه كرد: لازم است این افراد پس از این ماه، برنامه غذایی متنوع و متعادل داشته باشند و به میزان لازم و كافی، سبزی، میوه و مایعات مصرف كنند تا وزن از دست رفته آنها جبران شود و دچار سوء تغذیه و مشكلات تغذیه ای نشوند.مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، بر لزوم رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه پس از ماه رمضان و مصرف روزانه میوه و سبزیجات و مایعات كافی تصریح كرد و اظهار داشت: همچنین، مصرف نمك، قند و چربی باید رعایت شود و همانطور كه در ماه رمضان از غذاهای فست فود و نوشابه های گازدار كمتر مصرف می شد، این روند همچنان ادامه یابد، چراكه كاهش یا عدم مصرف فست فود ها در ماه رمضان نشان داده است كه می توان عادت غذایی را تغییر داد و از فست فود ها كمتر بهره برد و یا اساسا مصرف آن را كنار گذاشت. وی با اشاره به اینكه ماه مبارك رمضان، فرصتی برای بازسازی و بازتوانی دستگاه گوارش و كبد بوده است، اضافه كرد: اگر یكباره پس از ماه رمضان به مقدار زیادی غذای حجیم و چرب مصرف شود، اختلال در سیستم گوارش و كبد بوجود آمده و سبب بروز سوء هاضمه، تهوع و سنگینی می شود، ازاین رو مهم می باشد كه پس از این ماه، رژیم غذایی به آرامی به شكل عادی و معقولش بازگردد.عبداللهی با اشاره به اینكه بعضی از افراد ممكن است در ماه رمضان به علت مصرف مواد قندی مثل زولبیا و بامیه چاق شوند، بیان كرد: در ماه مبارك رمضان به صورت معمول، باید ۲۰ درصد كالری دریافتی كاهش پیدا كند تا چربی های متراكم و ذخیره شده از بین بروند و ممكن است در این ماه به علت استفاده از مواد شیرینی و چربی دار زیاد، شاهد چاق شدن و اضافه وزن شویم كه این مسئله ممكن است منجر به بروز بیماری های غیر واگیر مثل فشار خون و دیابت شود.وی در پایان، تصریح كرد: باید پس از ماه مبارك رمضان، با متعادل سازی و محدودیت در مصرف قند و چربی و افزایش تحرك بدنی مثل ۳۰ دقیقه پیاده روی و مصرف بیشتر منابع فیبردار غذایی مثل حبوبات، به كاهش وزن كمك كرد، چراكه چاقی همچون عواملی است كه باعث بروز مشكلات و بیماری های غیر واگیر می گردد. 1397/03/27 19:30:13 5.0 از 5 4570 تگهای خبر: بیماری , تغذیه , چربی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جدیدترین ها رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی