شناسایی ساختار چربی موجود در اشك چشم مین فود: تهران- محققان استرالیایی توانستند ساختار نوعی چربی دارای زنجیره بلند را كه در لایه چربی سطح اشك نقش اساسی بر عهده دارد، شناسایی كنند. به گزارش روز چهارشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، لایه چربی اشك، یك لایه میكروسكوپی از چربی است كه روی اشك چشم را پوشانده و مانع تبخیر آن می گردد و این چربی دارای زنجیره بلند، از سفت شدن لایه چربی (ماسیدن) جلوگیری می كند. لایه چربی اشك توسط میبوم كه در زیر پلك قرار دارد، ترشح می گردد.از مدت ها قبل محققان می دانند كه چربی زنجیره بلند از دو نوع اسید چرب تشكیل شده است، اما نحوه اتصال این اسیدهای چرب تا كنون مشخص نبوده كه آیا این چربی ها به صورت شاخه ای به یكدیگر متصل می شوند یا پیوندهای سر به سر دارند. روش های متداول طیف سنجی هم نتوانستند ساختار این تركیب ها را مشخص كنند. خوشبختانه محققان در طول دهه گذشته روش های طیف سنجی جدیدی را توسعه داده اند كه راه را برای شناسایی خصوصیت های خاص چربی ها فراهم می آورد. محققان با استفاده از این روش های نوین دریافتند اغلب چربی های دارای زنجیره بلند به صورت سربه سر با یكدیگر پیوند برقرار می كنند.اكنون محققان در تلاشند تا یك چربی دارای زنجیره بلند را شناسایی كنند كه بتوان از آن بعنوان یك مولفه قطره های چشمی برای جلوگیری از خشك شدن چشم استفاده نمود. گزارش كامل این تحقیقات در نشریه Lipid Research انتشار یافته است.علمی (6)**9259**1440 1397/05/19 00:08:23 5.0 از 5 5049 تگهای خبر: چربی , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را زیاد می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی