مصرف شیر در وعده صبحانه باعث كاهش قندخون می گردد محققان كانادایی توصیه می كنند؛ مین فود: نوشیدن شیر در وعده صبحانه بهترین راه تقویت انرژی موردنیاز بدن در طول روز است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف كانادا نشان داده است شیر دارای توانایی كاهش میزان گلوكز خون است. «داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوكز خون بررسی كردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه باعث كاهش غلظت گلوكز خون پس از صرف ناهار می گردد و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر باعث كاهش غلظت گلوكز خون پس از صرف ناهار می گردد. دكتر گاف در ادامه می افزاید: «بیماری های متابولیكی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در كوشش برای توسعه شیوه های رژیم غذایی برای كاهش ریسك و مدیریت چاقی و دیابت بود.» متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یك صبحانه سالم تاكید می كنند و این مطالعه مصرف كنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه شان و بویژه در وعده صبحانه تشویق می كند. 1397/06/05 14:49:56 5.0 از 5 4910 تگهای خبر: چاقی , رژیم غذایی , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی