به گزارش مین فود به نقل از مهر، دكتر اندرو چان، سرپرست تیم تحقیق از دانشكده پزشكی هاروارد، در این باره می گوید: «در بین بیماران تحت درمان به خاطر سرطان روده غیرمتاستاتیك، به ازای افزایش هر ۵ گرم فیبر به رژیم غذایی احتمال مرگ تا حدود ۲۵ درصد كاهش می یابد. »
چان در ادامه می افزاید: «آنچه كه بعد از تشخیص بیماری می خورید تفاوت دارد. این احتمال وجود دارد كه افزایش مصرف فیبر نرخ مرگ ناشی از سرطان روده و حتی احتمال مرگ ناشی از دلایل دیگر را كم كند. »
مصرف فیبر با كنترل بهتر انسولین و التهاب كمتر مرتبط است كه ممكن است نرخ زنده ماندن بهتر را توجیه كند. بعلاوه، رژیم غذایی پرفیبر در وهله اول از افراد در مقابل مبتلا شدن به سرطان روده محافظت می كند.
بیشترین فایده مرتبط با فیبر ناشی از حبوبات و غلات كامل است. فیبر سبزیجات با كاهش كلی مرگ مرتبط است، اما نه الزاما مرگ ناشی از سرطان روده، و فیبر ناشی از میوه ها با كاهش مرگ به هر دلیلی مرتبط نیست.
به گفته چان، فیبر ناشی از مواد غذایی، و نه مكمل ها، با نرخ بقاء بهتر مرتبط است.
فیبر موجود در مواد غذایی حركت سیستم گوارشی را حفظ می نماید، سیری را افزایش می دهد، به كنترل وزن كمك می كند، با سرطان ها مقابله كرده و میلیون ها میكروب مفید موجود در روده ها را تغذیه می كند.
فیبر ررژیمی در مواد غذایی گیاهی نظیر حبوبات، غلات كامل، مغزیجات آجیلی، سبزیجات و میوه ها یافت می گردد.