پیشگیری از بروز ۴۰ درصد سرطان ها با اصلاح سبك زندگی و تغذیه رئیس سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛ مین فود: رئیس سازمان غذا و دارو، با تاكید بر ضرورت آموزش در مورد اصلاح تغذیه، اظهار داشت: با تغییر سبك زندگی در میانسالی از بروز ۴۰ درصد سرطان ها پیشگیری شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، غلامرضا اصغری، در مراسم روز جهانی غذا، اضافه كرد: هدف اصلی نامگذاری روز جهانی غذا مقابله با گرسنگی است و توجه به افرادی است كه به علت فقر جان خویش را از دست می دهند و یا دچار صدمه های جسمی می شوند.وی افزود: در كشوری زندگی می نماییم كه به لحاظ تنوع جغرافیایی از نعمات متنوع و پتانسیل مختلف در كشاورزی برخوردار است، باآنكه نمی توانیم بگوییم كسی به علت گرسنگی جان خویش را از دست نمی دهد، اما در كشورهای دیگر گرسنگی، یك تراژدی است.معاون وزیر بهداشت، با اشاره به اینكه یكی از اشكالات جوامع، همچون ایران، الگوی ناسالم مصرف غذا است، خاطرنشان كرد: روز به روز تعداد افراد چاق و به تناسب آن بیماری های غیرواگیری همچون چربی خون، فشار خون، سكته های قلبی و مغزی در كشور افزایش می یابد كه نه تنها باعث رنج انسانی است، بلكه هزینه های سرسام آوری را به نظام سلامت و جامعه تحمیل می كند.وی تصریح كرد: هدف از برگزاری روز جهانی غذا، توجه به مشكلات حاصل از عدم وجود الگوی غذایی مناسب و تغییر سبك تغذیه به همراه تحرك و در نتیجه آن افزایش كیفیت زندگی است.رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه صنایع غذایی كشور به لحاظ تكنولوژی و صنعت در جایگاه قابل قبولی هستند و باعث افتخار كشورند، اظهار داشت: صنایع غذایی، صادر كننده هستند و مدیران، مسئولان و سرمایه گذاران، با تلاش در این عرصه سبب ارزآوری می شوند.وی افزود: یكی از اشكالات حوزه غذا نحوه مصرف مواد غذایی و سبد غذایی مردم است، در این میان آموزش و پرورش هم باید نسبت به مصرف مواد غذایی پرچرب و پرنمك و صدمه زای سلامت در كنار نظام سلامت اخطار داده و افراد را به استفاده از سبزیجات و غلات و حبوبات و الگوی غذایی سالم تشویق كنند تا با تغییر سبك زندگی، در میانسالی فقط بعنوان نمونه، از بروز ۴۰ درصد سرطان ها پیشگیری شود.اصغری با اشاره به اقدامات سازمان غذا و دارو در حوزه سلامت محصولات غذایی، اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته میزان چربی، قند و نمك محصولات غذایی كاهش یافته و نظارت بر محصولات تراریخته، محصولات وارداتی و مواد خام وارداتی تشدید شده است.معاون وزیربهداشت با اشاره به اینكه سند ایمنی غذا با مشاركت دستگاه ها در حال نهایی شدن است اظهار داشت: این سند با همكاری وزارت جهاد كشاورزی، وزارت بهداشت و...، تدوین و بر این اساس شاهد تحولی در حوزه غذا خواهیم بود.وی با تاكید بر ضرورت ارتقاء سلامت محصولات غذایی، خاطرنشان كرد: باید در شرایط تحریم متفاوت عمل كرده و به صنعت غذا و افزایش تولید كمك نماییم تا هیچ خط تولیدی متوقف نشود. 1397/08/12 15:00:52 5.0 از 5 4685 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن سوله سازی تهران ۶۰ درصد ایرانی ها اضافه وزن دارند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل جدیدترین ها زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی سوله سازی تهران خدمات امداد خودرو اسلامشهر از کارت درسته فردا مهلت نهایی انتخاب رشته کنکوری ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی