پیشگیری از بروز ۴۰ درصد سرطان ها با اصلاح سبك زندگی و تغذیه رئیس سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛ مین فود: رئیس سازمان غذا و دارو، با تاكید بر ضرورت آموزش در مورد اصلاح تغذیه، اظهار داشت: با تغییر سبك زندگی در میانسالی از بروز ۴۰ درصد سرطان ها پیشگیری شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، غلامرضا اصغری، در مراسم روز جهانی غذا، اضافه كرد: هدف اصلی نامگذاری روز جهانی غذا مقابله با گرسنگی است و توجه به افرادی است كه به علت فقر جان خویش را از دست می دهند و یا دچار صدمه های جسمی می شوند.وی افزود: در كشوری زندگی می نماییم كه به لحاظ تنوع جغرافیایی از نعمات متنوع و پتانسیل مختلف در كشاورزی برخوردار است، باآنكه نمی توانیم بگوییم كسی به علت گرسنگی جان خویش را از دست نمی دهد، اما در كشورهای دیگر گرسنگی، یك تراژدی است.معاون وزیر بهداشت، با اشاره به اینكه یكی از اشكالات جوامع، همچون ایران، الگوی ناسالم مصرف غذا است، خاطرنشان كرد: روز به روز تعداد افراد چاق و به تناسب آن بیماری های غیرواگیری همچون چربی خون، فشار خون، سكته های قلبی و مغزی در كشور افزایش می یابد كه نه تنها باعث رنج انسانی است، بلكه هزینه های سرسام آوری را به نظام سلامت و جامعه تحمیل می كند.وی تصریح كرد: هدف از برگزاری روز جهانی غذا، توجه به مشكلات حاصل از عدم وجود الگوی غذایی مناسب و تغییر سبك تغذیه به همراه تحرك و در نتیجه آن افزایش كیفیت زندگی است.رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه صنایع غذایی كشور به لحاظ تكنولوژی و صنعت در جایگاه قابل قبولی هستند و باعث افتخار كشورند، اظهار داشت: صنایع غذایی، صادر كننده هستند و مدیران، مسئولان و سرمایه گذاران، با تلاش در این عرصه سبب ارزآوری می شوند.وی افزود: یكی از اشكالات حوزه غذا نحوه مصرف مواد غذایی و سبد غذایی مردم است، در این میان آموزش و پرورش هم باید نسبت به مصرف مواد غذایی پرچرب و پرنمك و صدمه زای سلامت در كنار نظام سلامت اخطار داده و افراد را به استفاده از سبزیجات و غلات و حبوبات و الگوی غذایی سالم تشویق كنند تا با تغییر سبك زندگی، در میانسالی فقط بعنوان نمونه، از بروز ۴۰ درصد سرطان ها پیشگیری شود.اصغری با اشاره به اقدامات سازمان غذا و دارو در حوزه سلامت محصولات غذایی، اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته میزان چربی، قند و نمك محصولات غذایی كاهش یافته و نظارت بر محصولات تراریخته، محصولات وارداتی و مواد خام وارداتی تشدید شده است.معاون وزیربهداشت با اشاره به اینكه سند ایمنی غذا با مشاركت دستگاه ها در حال نهایی شدن است اظهار داشت: این سند با همكاری وزارت جهاد كشاورزی، وزارت بهداشت و...، تدوین و بر این اساس شاهد تحولی در حوزه غذا خواهیم بود.وی با تاكید بر ضرورت ارتقاء سلامت محصولات غذایی، خاطرنشان كرد: باید در شرایط تحریم متفاوت عمل كرده و به صنعت غذا و افزایش تولید كمك نماییم تا هیچ خط تولیدی متوقف نشود. 1397/08/12 15:00:52 5.0 از 5 4720 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی