مصرف دارچین به مقابله با چاقی كمك می نماید محققان می گویند؛ مین فود: طبق نتایج یك مطالعه جدید، دارچین با بهبود متابولیسم و تحریك سلول های چربی به سوختن، با چاقی مقابله می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دانشمندان قبلا مشاهده كرده بودند كه سینامالدئید، روغن مغذی كه باعث تولید عطر دارچین می شود، از موش ها در مقابل چاقی و افزایش غیرعادی میزان قند خون محافظت می كند. اما مكانیسم آن به خوبی مشخص نشده بود. محققان دانشگاه میشیگان آمریكا در این مطالعه به فهم بهتر عملكرد سینامالدئید و تعیین نقش حفاظتی آن در انسان برآمدند. یافته های این محققان نشان داده است سینامالدئید با تاثیر مستقیم بر سلول های چربی باعث بهبود متابولیسم می گردد و با استفاده از فرآیندی موسوم به ترموژنز، باعث كالری سوزی می گردد. تیم تحقیق سلول های چربی انسان را از طیف وسیعی از شركت كنندگان آزمایش كردند. زمانیكه این سلول ها با سینامالدئید درمان شدند، محققان متوجه افزایش تجلی چندین ژن و آنزیمی شدند كه در تقویت متابولیسم چربی نقش دارند. آنها همینطور شاهد افزایش Ucp۱ و Fgf۲۱ بودند كه از پروتئین های تنظیم كننده متابولیك دخیل در ترموژنز هستند. 1396/09/15 12:03:34 5.0 از 5 4779 تگهای خبر: چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را زیاد می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی