تاثیر مصرف پروتئین بیشتر بر كاهش ناتوانی سالمندان محققان بریتانیایی می گویند؛ مین فود: نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است مصرف پروتئین بیشتر باعث كاهش ریسك ناتوانی در سالمندان شده و به آنها كمك می نماید تا به مدت طولانی تری زندگی مستقل داشته باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه نیوكاسل بریتانیا، پروتئین رژیم غذایی روند از بین رفتن توده های عضلانی را با افزایش سن كُند می كند و در نتیجه سالمندان توانایی انجام كارهای روزمره شان حفظ می گردد. «نانو مندونكا»، سرپرست تیم تقحیق، در این باره می گوید: «یافته های ما از باور فعلی در مورد افزایش مصرف روزانه پروتئین پیشنهادی برای داشتن دوره سالمندی سالم و فعال دفاع می كند.» در این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۷۰۰ نفر را در دو شهر بریتانیا بررسی كردند. این افراد درسال ۲۰۰۶، ۸۵ ساله بودند. بیشتر از یك چهارم (۲۸ درصد) آنها كمتر از میزان مجاز سفارش شده پروتئین مصرف می كردند. محققان در طول مدت ۵ سال پیگیری وضعیت این افراد دریافتند شركت كنندگانی كه در شروع مطالعه، پروتئین بیشتری مصرف می كردند در مقایسه با افرادی كه پروتئین كمتری مصرف كرده بودند، كمتر دچار ناتوانی شده بودند. به گفته مندونكا، افراد بزرگسال مسن باید به ازای هر ۰.۹۹ كیلوگرم وزن بدن شان، ۱ گرم پروتئین مصرف كنند. بدین معنا كه، یك فرد با وزن ۷۲.۵ كیلوگرم نیاز به مصرف حدود ۵۸ گرم پروتئین در روز دارد. مصرف یك وعده مرغ به میزان یك كیلوگرم حاوی حدود ۳۱ گرم پروتئین است. منابع خوب پروتئین شامل گوشت، ماهی، تخم مرغ، محصولات لبنی، حبوبات، و مغزیجات آجیلی است. 1397/09/04 17:52:14 5.0 از 5 5008 تگهای خبر: رژیم غذایی , زندگی , غذا , محصولات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی