كشف خطرات تازه نمك برای قلب پژوهش های جدید نشان داد؛ به گزارش مین فود پژوهش های تازه نشان داده است رژیم غذایی پرنمك می تواند خطر مبتلا شدن به فیبریلاسیون دهلیزی و آریتمی را افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فیبریلاسیون دهلیزی نوعی ضربان قلبی نامنظم است كه منجر به لخته شدن خون و مشكلات دیگر می گردد. میلیون ها نفر در جهان به این مشكل دچارند و در معرض ریسك بیشتری نسبت به سكته و نارسایی قلبی هستند.این پژوهش ۷۱۶ مرد و زن میانسال در فنلاند را برگزیده و به مدت ۱۹ سال بررسی نموده است. در بازه مورد بررسی ۷۴ نفر از مشاركت كنندگان گرفتار فیبریلاسیون دهلیزی شدند.پس از بررسی چندین عامل محتمل دیگر شامل سن، چربی بدن، فشار خون و استعمال دخانیات پژوهشگران متوجه شدند كه مصرف نمك به تنهایی نسبت مستقیمی با مبتلا شدن به این عارضه دارد و كسانی كه میزان نمك بیشتری در غذای آنها داشتند صرفنظر از عوامل دیگر نسبت به كسانی كه نمك كمتر مصرف می كردند گرفتار درجه بالاتری از فیبریلاسیون دهلیزی بودند.این پژوهش پیشنهاد می دهد كه افراد برای جلوگیری از عوارض قلبی مصرف نمك را دررژیم غذایی خود محدود كنند. بخصوص باید در نظر داشت كه خیلی از غذاها و حتی مواد خوراكی آماده همچون غذاهای فرآوری شده میزان بالایی از نمك را در خود دارند. 1397/09/27 15:30:52 5.0 از 5 4700 تگهای خبر: چربی , خوراكی , رژیم غذایی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی