۵۹ درصد مردان ۴۵ تا ۶۰ ساله ایرانی گرفتار كمبود ویتامین D هستند مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به مشكلات تغذیه ای در جنس مذكر، اظهار داشت: ۵۹ درصد مردان ۴۵ تا ۶۰ ساله كشور گرفتار كمبود ویتامین D هستند، به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، روز شنبه در نشست خبری كه به مناسبت هفته سلامت مردان برگزار شد، با اشاره به اینكه الگوی غذایی مردان مطلوب نمی باشد، اضافه كرد: تحقیقات نشان می دهد الگوی غذایی مردان مناسب نمی باشد، بطوریكه ۱۷ درصد مردان بالای ۱۸ سال حداقل دو بار در روز میوه می خورند و ۴۰ درصد مردان روزانه سه واحد سبزی مصرف می كنند. وی با عنوان این مطلب كه مردان بالای ۱۸ سال ۷۵ درصد اضافه وزن و چاقی دارند، افزود: ۴۰ درصد مردان بالای ۴۵ سال در كشور مبتلا به فشار خون و كلسترول بالا هستند كه یكی از علل مهم آن تغذیه نامناسب است. همینطور اضافه وزن پسران سنین ۷ تا ۱۸ سال در حدود ۲۲ درصد بیشتر از دختران در این سنین است. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینكه حدود ۵۹ درصد مردان ۴۵ تا ۶۰ ساله گرفتار كمبود ویتامین D هستند، اظهار داشت: میزان كمبود ویتامین D در مردان ۱۴ تا ۲۰ ساله ۵۸ درصد است. این در شرایطی است كه كمبود ویتامین D خطر پوكی استخوان را افزایش داده و عدم كمبود آن نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های غیر واگیر دارد. وی تصریح كرد: هم اكنون از راه شبكه های بهداشتی درمانی كشور و در چارچوب طرح تحول سلامت خدمات و مراقبت های تغذیه ای وسیعی تدوین شده و از راه خانه های بهداشت، پایگاه های سلامت و … برای مردان عرضه می شود. یكی از اقدامات مان بكارگیری ۱۲۰۰ كارشناس تغذیه در این مراكز است كه تمام مردانی را كه رجوع می كنند از نظر الگوی غذایی و نمایه توده بدنی ارزیابی كرده و مردانی را كه گرفتار دیابت، چربی خون و…، هستند، به پزشك یا كارشناس تغذیه ارجاع می دهند. عبداللهی اظهار داشت: یكی از اقداماتما هم بحث مكمل یاری با ویتامین D است كه هم اكنون در تمام دبیرستان های پسرانه انجام می شود. 1397/12/08 15:48:31 5.0 از 5 4295 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی