نوشیدن روزانه یك لیوان نوشابه خطر مبتلاشدن به سرطان را بیشتر می كند محققان فرانسوی هشدار می دهند؛ مین فود: نتایج یك تحقیق نشان داده است حتی مصرف روزانه مقدار كم آبمیوه یا نوشابه گازدار خطر مبتلاشدن به سرطان را بیشتر می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در این مطالعه پژوهشگران رابطه بین مصرف نوشیدنی های قندی و افزایش خطر سرطان را بر طبق داده های بیشتر از ۱۰۰ هزار فرانسوی با میانگین سنی ۴۲ سال بررسی كردند. مطالعات نشان داد نوشیدن روزانه یك لیوان كوچك نوشابه شیرین (100 ml یا حدود یك سوم یك قوطی نوشابه) با افزایش ۱۸ درصدی ریسك مبتلاشدن به هر نوع سرطان و افزایش ۲۲ درصدی ریسك مبتلاشدن به سرطان سینه مرتبط می باشد. همین طور آبمیوه های ۱۰۰ درصد هم ارتباط مستقیمی با افزایش مبتلاشدن به سرطان دارند. «ماتیلد توویر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «عامل اصلی ارتباط بین این نوشیدنی ها و افزایش خطر مبتلاشدن به سرطان، مواد قندی است.» بگفته وی، «مصرف نوشیدنی های بسیار شیرین فاكتور اصلی مبتلاشدن به چاقی و اضافه وزن است و چاقی هم به خودی خود فاكتور پرخطر مبتلاشدن به سرطان شمرده می شود.» دیگر احتمال مربوط به وجود این رابطه، مواد افزودنی نظیر 4-methylimidazole است كه در نوشیدنی های حاوی رنگ دهنده كارامل وجود دارند و می توانند در مبتلاشدن به سرطان نقش داشته باشند. منبع: مین فود 1398/04/28 11:33:36 5.0 از 5 4739 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , چاقی , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات چگونه تغییرات آب وهوایی به افزایش جهانی بیماریها دامن می زند؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی