ایرانیان ۲ ۵ برابر میانگین جهانی شكر می خورند مدیركل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیركل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: سرانه مصرف شكر در كشور ۶۶ گرم در روز است در حالیكه طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی این میزان باید ۲۵ گرم در روز باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دكتر زهرا عبدالهی در همایش شیرینی در زندگی سالم، اظهارداشت: اساساً شیرینی در فرهنگ ایرانی جایگاه خاصی دارد و در همه مناسبت ها از آن استفاده می گردد. هم اكنون با مشكلاتی از قبیل بیماری های غیرواگیر ناشی از تغذیه مناسب روبرو هستیم. وی اضافه كرد: ۶۰ درصد مردم كشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند حتی در كودكان زیر ۵ سال هم چاقی شیوع زیادی دارد. اضافه وزن و چاقی زمینه ساز بروز بیماری های غیرواگیر همچون دیابت، فشار خون و انواع سرطان ها است. مهمترین علت ابتلاء به این بیماری ها هم الگوی تغذیه ای مردم است. مدیر كل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت، تصریح كرد: اگر از بعضی مواد تغذیه ای مانند قند، چربی و نمك زیاد استفاده گردد سبب بروز بیماری هایی در فرد می گردد. برای پیشگیری از شیوع این بیماری ها با كمك صنف های مربوطه، تلاش در كاهش میزان مصرف قند، شكر، چربی و نمك داریم. وی ادامه داد: هم اكنون سرانه مصرف شكر در در كشور ۶۶ گرم در روز است. در حالیكه طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی این میزان باید ۲۵ گرم در روز باشد. عبدالهی خاطرنشان كرد: غذای سالم از نظر ما علاوه بر اینكه مسائل بهداشتی در آن باید رعایت شود می بایست تا جایی كه امكان دارد و تا جایی كه به كیفیت آن لطمه نزند بتوانیم میزان قند و شكر آن را كمتر نماییم. متأسفانه ذائقه مردم به خوراكی های شیرین عادت كرده است و ما در صددیم كه این ذائقه را آرام آرام تغییر دهیم و تا جایی كه امكان دارد روغن و شكر كمتری در این نوع خوراكی ها استفاده گردد. مدیر كل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: هنگامی كه قند و شكر زیاد مصرف شود خطر سرطان پانكراس و سرطان سینه در زنان هم افزایش می یابد. به جهت اینكه بتوانیم این پیامدها را كاهش دهیم چاره ای نداریم جز اینكه تا جایی كه امكان دارد از روغن های سالم تر و شكر های كمتری استفاده نماییم. وی در انتها تصریح كرد: جای شیرهای كم كالری در قنادی های ما خالی است و از صنف قنادی ها درخواست می كنم كه به كمك هم در جهت سلامت مردم و پیشگیری از انواع بیماری ها گام برداریم. 1396/10/21 21:15:24 5.0 از 5 5180 تگهای خبر: اضافه وزن , بیماری , تغذیه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی