ایرانیان ۲ ۵ برابر میانگین جهانی شكر می خورند مدیركل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیركل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: سرانه مصرف شكر در كشور ۶۶ گرم در روز است در حالیكه طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی این میزان باید ۲۵ گرم در روز باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دكتر زهرا عبدالهی در همایش شیرینی در زندگی سالم، اظهارداشت: اساساً شیرینی در فرهنگ ایرانی جایگاه خاصی دارد و در همه مناسبت ها از آن استفاده می گردد. هم اكنون با مشكلاتی از قبیل بیماری های غیرواگیر ناشی از تغذیه مناسب روبرو هستیم. وی اضافه كرد: ۶۰ درصد مردم كشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند حتی در كودكان زیر ۵ سال هم چاقی شیوع زیادی دارد. اضافه وزن و چاقی زمینه ساز بروز بیماری های غیرواگیر همچون دیابت، فشار خون و انواع سرطان ها است. مهمترین علت ابتلاء به این بیماری ها هم الگوی تغذیه ای مردم است. مدیر كل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت، تصریح كرد: اگر از بعضی مواد تغذیه ای مانند قند، چربی و نمك زیاد استفاده گردد سبب بروز بیماری هایی در فرد می گردد. برای پیشگیری از شیوع این بیماری ها با كمك صنف های مربوطه، تلاش در كاهش میزان مصرف قند، شكر، چربی و نمك داریم. وی ادامه داد: هم اكنون سرانه مصرف شكر در در كشور ۶۶ گرم در روز است. در حالیكه طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی این میزان باید ۲۵ گرم در روز باشد. عبدالهی خاطرنشان كرد: غذای سالم از نظر ما علاوه بر اینكه مسائل بهداشتی در آن باید رعایت شود می بایست تا جایی كه امكان دارد و تا جایی كه به كیفیت آن لطمه نزند بتوانیم میزان قند و شكر آن را كمتر نماییم. متأسفانه ذائقه مردم به خوراكی های شیرین عادت كرده است و ما در صددیم كه این ذائقه را آرام آرام تغییر دهیم و تا جایی كه امكان دارد روغن و شكر كمتری در این نوع خوراكی ها استفاده گردد. مدیر كل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: هنگامی كه قند و شكر زیاد مصرف شود خطر سرطان پانكراس و سرطان سینه در زنان هم افزایش می یابد. به جهت اینكه بتوانیم این پیامدها را كاهش دهیم چاره ای نداریم جز اینكه تا جایی كه امكان دارد از روغن های سالم تر و شكر های كمتری استفاده نماییم. وی در انتها تصریح كرد: جای شیرهای كم كالری در قنادی های ما خالی است و از صنف قنادی ها درخواست می كنم كه به كمك هم در جهت سلامت مردم و پیشگیری از انواع بیماری ها گام برداریم. 1396/10/21 21:15:24 5.0 از 5 4559 تگهای خبر: اضافه وزن , بیماری , تغذیه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک تعمیر یخچال چاپ چسب خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج نایلون حبابدار نایلون حبابدار نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا نوار خطر پربیننده ترین ها خدمات سئو سایت فراخوان سازمان جهانی بهداشت برای تأمین نیازهای بهداشتی در زلزله ترکیه و سوریه بهترین سالن های زیبایی کرج خرید تجهیزات تعمیرگاهی پربحث ترین ها آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد جدیدترین ها آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید نمایندگی زیمنس ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت شناسایی 990 مبتلای جدید به کرونا دو رژیم غذایی سالم که در کاهش ریسک مبتلاشدن به آلزایمر موثرند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی