ایرانیان ۲ ۵ برابر میانگین جهانی شكر می خورند مدیركل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیركل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: سرانه مصرف شكر در كشور ۶۶ گرم در روز است در حالیكه طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی این میزان باید ۲۵ گرم در روز باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دكتر زهرا عبدالهی در همایش شیرینی در زندگی سالم، اظهارداشت: اساساً شیرینی در فرهنگ ایرانی جایگاه خاصی دارد و در همه مناسبت ها از آن استفاده می گردد. هم اكنون با مشكلاتی از قبیل بیماری های غیرواگیر ناشی از تغذیه مناسب روبرو هستیم. وی اضافه كرد: ۶۰ درصد مردم كشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند حتی در كودكان زیر ۵ سال هم چاقی شیوع زیادی دارد. اضافه وزن و چاقی زمینه ساز بروز بیماری های غیرواگیر همچون دیابت، فشار خون و انواع سرطان ها است. مهمترین علت ابتلاء به این بیماری ها هم الگوی تغذیه ای مردم است. مدیر كل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت، تصریح كرد: اگر از بعضی مواد تغذیه ای مانند قند، چربی و نمك زیاد استفاده گردد سبب بروز بیماری هایی در فرد می گردد. برای پیشگیری از شیوع این بیماری ها با كمك صنف های مربوطه، تلاش در كاهش میزان مصرف قند، شكر، چربی و نمك داریم. وی ادامه داد: هم اكنون سرانه مصرف شكر در در كشور ۶۶ گرم در روز است. در حالیكه طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی این میزان باید ۲۵ گرم در روز باشد. عبدالهی خاطرنشان كرد: غذای سالم از نظر ما علاوه بر اینكه مسائل بهداشتی در آن باید رعایت شود می بایست تا جایی كه امكان دارد و تا جایی كه به كیفیت آن لطمه نزند بتوانیم میزان قند و شكر آن را كمتر نماییم. متأسفانه ذائقه مردم به خوراكی های شیرین عادت كرده است و ما در صددیم كه این ذائقه را آرام آرام تغییر دهیم و تا جایی كه امكان دارد روغن و شكر كمتری در این نوع خوراكی ها استفاده گردد. مدیر كل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: هنگامی كه قند و شكر زیاد مصرف شود خطر سرطان پانكراس و سرطان سینه در زنان هم افزایش می یابد. به جهت اینكه بتوانیم این پیامدها را كاهش دهیم چاره ای نداریم جز اینكه تا جایی كه امكان دارد از روغن های سالم تر و شكر های كمتری استفاده نماییم. وی در انتها تصریح كرد: جای شیرهای كم كالری در قنادی های ما خالی است و از صنف قنادی ها درخواست می كنم كه به كمك هم در جهت سلامت مردم و پیشگیری از انواع بیماری ها گام برداریم. 1396/10/21 21:15:24 5.0 از 5 5174 تگهای خبر: اضافه وزن , بیماری , تغذیه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ جدیدترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی