كاهش رژیم غذایی باعث افزایش طول عمر می شود محققان انگلیسی عنوان می كنند؛ به گزارش مین فود مطالعه جدید نشان داده است كاهش و ایجاد تعادل در رژیم غذایی می تواند به طول عمر بیشتر و زندگی بهتر منجر شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان عنوان می كنند الگوی مصرف رژیم غذایی باید از اوایل زندگی تعیین شود تا وضعیت سلامت در سنین بالا بهبود یابد. محققان با آزمایش بر روی موش ها دریافتند موش های كه از اوایل زندگی آغاز به كاهش مصرف مواد غذایی كرده بودند و پیش از رسیدن به سالمندی كمتر می خوردند سالم تر بودند. محققان در پاسخ به این سؤال كه چه نماییم كه تا حدامكان در دوره سالمندی تناسب اندام بهتری داشته و سالم تر باشیم، تنها یك جواب می دهند: كم و سالم بخورید. محققان دانشگاه لندن در این مطالعه به بررسی موش ها برپایه رژیم غذایی شان پرداختند. آنها دریافتند موش های كه پس از رسیدن به بزرگسالی ۴۰ درصد كمتر غذا می خوردند در مقایسه با موش های كه هرچقدر می خواستند می خوردند زندگی سالم تر و طولانی تری در سنین پیری داشتند. محققان همینطور دریافتند كاهش مصرف غذا باید از همان اوایل زندگی صورت گیرد و باید تا انتهای عمر حفظ شود تا تاثیرات مثبت بر سلامت در سنین پیری داشته باشد. 1398/08/21 22:32:30 5.0 از 5 4296 تگهای خبر: رژیم غذایی , زندگی , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی